Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339298852 Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe iPhone 16 tok - Rózsaszín


Cikkszám: GUE003933-0 | EAN/Vonalkód: 3666339298852 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe iPhone 16 tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Glitter Circle MagSafe a Guess exkluzív védőtok kollekciója, amely a kivételes funkcionalitást ötvözi a stílusos, egyedi dizájnnal. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nemcsak a telefonjuk biztonságát, hanem annak elegáns megjelenését is nagyra értékelik. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés valódi kifejezése, kiváló minőségű kivitelezést és páratlan esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát! A tok elegáns, virágos mintájával tűnik ki, amely finom és stílusos karaktert kölcsönöz neki. Az arany MagSafe gyűrű és az arany logó finoman hangsúlyozzák a kiegészítő luxus megjelenését. A tok központi részén található színes kör harmonikusan illeszkedik az egész mintához, kontrasztot és bájt adva. Az egész látványt a gyöngyös pánt színezetben a tokhoz igazított, amely további dekoratív és funkcionális elemet jelent.

Gondoskodás a részletekről: A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok szélei kellően rugalmasak a zökkenőmentes felszereléshez és eltávolításhoz, de elsősorban tökéletesen védik a készülék keretét az ütések és potenciális sérülések ellen. Az enyhén emelt külső élek pedig megóvják a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencse körüli megemelt külső élek az optikát védik a töréstől vagy karcolásoktól.

Töltsd fel telefonodat vezeték nélkül! A tok mágneses gyűrűvel van ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják a szoros tapadást az iPhone és a MagSafe töltő között. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjához, és integrált egységet képez vele.

A tok a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok:
- Gyűjtemény: IML Flowers With Pearl Strap MagSafe
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Rózsaszín
- Kompatibilitás: iPhone 16 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett