Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363689 Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe iPhone 16 tok - rózsaszín


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363689 | Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe iPhone 16 tok - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion Case MagSafe iPhone 16 tok - rózsaszín Fedezd fel a telefonod védelmének és funkcionalitásának új dimenzióját a Fashion Case MagSafe tok segítségével. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezetéknélküli töltéssel töltheted készüléked anélkül, hogy levennéd a tokot, ami még kényelmesebbé teszi a telefon mindennapi használatát. Az erős anyag megvédi telefonod a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, a megemelt élek pedig további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. A matt felület eleganciát és modern hatást kölcsönöz.

Specifikáció:
- Sorozat: Fashion Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Kiegészítő funkciók: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: rózsaszín

A Fashion Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét . A MagSafe gyűrűnek köszönhetően lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését anélkül, hogy le kellene venni a tokot.
- Megvédi okostelefonodat a karcolásoktól és sérülésektől . Kiváló minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet nyújt a képernyőnek és a lencsének . A tok megemelt élei hatékonyan védik az okostelefon legérzékenyebb részeit.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz . A tok pontos kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és a kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust ad a telefonodnak . A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.

Töltés problémák nélkül A Fashion Case MagSafe segítségével a telefon töltése még egyszerűbbé válik. Többé nem kell levenned a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben lehetővé teszi mágneses kiegészítők, például tartók, power bankok vagy pénztárcák használatát.

Védelem a legmagasabb szinten A Fashion Case MagSafe tok megbízható védelmet nyújt telefonodnak a karcolások, ujjlenyomatok és egyéb sérülések ellen. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan védi az eszköz hátulját és keretét. Ennek köszönhetően telefonod még hosszú használat után is újszerűnek tűnik majd.

Biztonságos képernyő és lencse A tok megemelt élei további előnyként további védelmet nyújtanak a telefonodnak. Ezeknek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje hatékonyan védett marad a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont fejjel lefelé helyezed le.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz A Fashion Case MagSafe úgy lett kialakítva, hogy teljes kényelmet biztosítson a használat során. A portok, gombok és a kamera pontos kivágásai nemcsak kényelmessé, de problémamentessé is teszik a telefon használatát. Nem kell levenned a tokot, hogy fülhallgatót vagy töltőt csatlakoztass - minden egy karnyújtásnyira van.

Elegáns dizájn Nem csak a védelem, de a stílus is fontos. A matt felületű Fashion Case MagSafe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett