Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339298876 Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe iPhone 16 Pro tok - Rózsaszín


Cikkszám: GUE003935-0 | EAN/Vonalkód: 3666339298876 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe iPhone 16 Pro tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Glitter Circle MagSafe egy exkluzív védőtok kollekció, amely ötvözi a kiváló funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ez a kollekció azok számára készült, akik nemcsak a telefonjuk biztonságát, hanem annak elegáns megjelenését is fontosnak tartják. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés kifejezője, amely kiváló minőségű kivitelezést és egyedi esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát! A tok elegáns, virágmintás dizájnjával tűnik ki, amely finom és stílusos karaktert ad neki. Az arany MagSafe gyűrű és arany logó finoman hangsúlyozza a kiegészítő luxus megjelenését. A tok közepén egy színes kör található, amely harmonikusan illeszkedik a minta egészéhez, kontrasztot és bájt kölcsönözve. Az összhatást egy gyöngyös pánt egészíti ki, amely színileg összhangban van a tokkal, és további dekoratív és funkcionális elemet képvisel.

Részletekre való odafigyelés! A gondosan illeszkedő méretek révén a tok hatékonyan csillapítja az esetleges ütéseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok szélei elég rugalmasak ahhoz, hogy a tok könnyen fel- és leszerelhető legyen, és mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől vagy sérülésektől. Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon kijelzőjét a károsodástól, míg a kamerák körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Töltsd fel a telefonodat vezeték nélkül! A tokokat mágneses gyűrűvel szerelték fel, amely kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe töltővel, biztosítva ezzel a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletes illeszkedést biztosítanak a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone és a MagSafe töltő között. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjához és egységet alkot vele.

A tok Guess márkajogosultsággal készült.

Műszaki adatok:

Kolekció: IML Flowers With Pearl Strap MagSafe

Típus: Hardcase

Anyag: TPU/PC

Szín: Rózsaszín

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett