Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339299620 Márka: GUESS

Guess IML Flowers Allover Electro Gyöngypántos MagSafe tok iPhone 16 Pro - zöld


Cikkszám: GUE003951-0 | EAN/Vonalkód: 3666339299620 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers Allover Electro Gyöngypántos MagSafe tok iPhone 16 Pro - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Flowers Allover Electro Gyöngypántos MagSafe tok egy exkluzív védőtok, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nem csak a telefonjuk biztonságát, hanem az elegáns megjelenést is nagyra értékelik. Minden tok ebben a szériában a jó ízlés igazi kifejezése, kínálva kiváló minőségű kivitelezést és páratlan esztétikát.

Adjon stílust és eleganciát!

Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is lenyűgözi. A tok külső rétege finom, arany növényi mintával varázsol el, ami eleganciát és osztályt ad neki. A tok központi eleme az arany MagSafe gyűrű, amely körülöleli a stílusos GUESS logót, ezáltal növelve a presztízst és kihangsúlyozva az egyedülálló dizájnt. Az egész kollekciót egy ízléses gyöngypánt egészíti ki, amely tökéletesen harmonizál a tok színvilágával, és a "GUESS" betűkből áll, ami nem csak praktikus, de rendkívül divatos kiegészítővé teszi.

Figyelem a részletekre

A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges leeséseket, miközben megőrzi a teljes hozzáférést a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyű legyen a felhelyezés és eltávolítás, de legfőképp tökéletesen védik a készülék keretét az ütések és esetleges sérülések ellen. Az enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a károsodástól, míg a megemelt szélek a kameraoptikát óvják a töréstől vagy karcolódástól.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül!

A tokokat mágneses gyűrűvel szerelték fel, amely kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosít. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, biztosítva az iPhone tökéletes illeszkedését a MagSafe töltőhöz. A dombornyomott mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez, egységet képezve vele.

A tok a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: IML Flowers Allover Electro Gyöngypántos MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Zöld
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6,3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett