Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339301569 Márka: GUESS

Guess IML Csillogó Átmenetes MagSafe iPhone 16 Plus tok - Rózsaszín


Cikkszám: GUE003965-0 | EAN/Vonalkód: 3666339301569 | Márka: GUESS

Guess IML Csillogó Átmenetes MagSafe iPhone 16 Plus tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Csillogó Átmenetes MagSafe egy exkluzív védőtok sorozat, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik értékelik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem annak elegáns megjelenését is. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés valódi kifejezése, amely kiváló minőségű kivitelezést és rendkívüli esztétikát kínál.

Adj stílust és sikket! Ez a stílusos tok finom átmenetes hatásával és csillogó felületével tűnik ki, ami egyedülálló megjelenést és eleganciát kölcsönöz neki. A MagSafe gyűrű esztétikusan integrálódott a dizájnba, így nemcsak funkcionális, hanem tökéletes harmóniában is van az egésszel. A tok központi részén egy finom arany Guess logó található, amely klasszikus bájt kölcsönöz neki.

Gondoskodás a részletekről. A pontosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldala annyira rugalmas, hogy lehetővé teszi a borító könnyű felhelyezését és eltávolítását, legfőképpen pedig tökéletesen védi az eszköz keretét az ütközésektől vagy potenciális sérülésektől. A kissé megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt szélek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Töltsd fel a telefonodat vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, erős tapadást biztosítva az iPhone-nak a MagSafe töltőhöz.

A tokot a Guess márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:

Kollekció: IML Csillogó Átmenetes MagSafe

Típus: Merev tok

Anyag: TPU/PC

Szín: Rózsaszín

Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett