Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339120863 Márka: GUESS

Guess GUTWST26PSU TWS Bluetooth fülhallgató + dokkoló állomás - lila Classic EST Logo


Cikkszám: GUE002958-0 | EAN/Vonalkód: 3666339120863 | Márka: GUESS

Guess GUTWST26PSU TWS Bluetooth fülhallgató + dokkoló állomás - lila Classic EST Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Élvezze a kiváló hangminőség és a stílusos design új definícióját ezekkel az ergonomikus Guess fülhallgatókkal. Egyedi kialakításuk kiváló vizuális élményt nyújt, valamint modern technológiákat, melyek új dimenziót adnak kedvenc zenéidnek, felfedve olyan rejtett részleteket és árnyalatokat, amelyek eddig rejtve maradtak.

Dokkoló állomás és power bank egyben:
Fejhallgatóid megérdemlik a hasonlóan sokoldalú dokkoló állomást. Ez az állomás nemcsak a fejhallgatók biztonságos tárolását és töltését garantálja, hanem egy hordozható power bankként is működik. 300 mAh kapacitásával mostantól végtelen lehetőségek állnak rendelkezésére, és soha többé nem kell aggódnia a lemerült akkumulátor miatt a legkellemetlenebb pillanatokban. Ez nem csak egy kiegészítő – ez egy elem, amely kiemeli ezeket a fejhallgatókat.

Hosszú üzemidő:
A töltőtok akkumulátorával akár 35 órán át folyamatosan zenét hallgathat, ha rendszeresen tölti a tokot. A nagy, 300 mAh-s akkumulátorkapacitás lehetővé teszi, hogy a fejhallgatókat hétszer feltöltse, így egész nap használhatja őket. Az egyszeri feltöltés akár öt órányi zenehallgatást is lehetővé tesz. A legújabb, 5.3-as Bluetooth verzió sima kapcsolatot és gyors reagálást ígér. Fejhallgatói most tökéletesen szinkronizálnak okostelefonjával, lehetővé téve, hogy azonnal zenét játsszon le és hívásokat fogadjon késlekedés nélkül.

Kiváló hangminőség:
Ami igazán megkülönbözteti ezeket a fejhallgatókat, az a 13 mm-es membrán. Ez nem csak egy szám – hanem egy átalakulás abban, ahogyan a hangot érzékeli. Egy ilyen nagy membrán forradalmasítja a hangzás minden hangjegyét és tónusát. Az alacsony tónusok mélyebbé, míg a magas tónusok tisztábbá válnak, olyan hangspektrumot létrehozva, amely korábban lehetetlennek tűnt. Olyan, mintha egy koncert vagy stúdió közepére lennél szállítva, olyan módon belemerülve a hangokba, amit korábban elképzelni sem tudtál.

Ezek a fejhallgatók nemcsak zenei mesterművek, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódhoz is. Az IPX6 védelem révén ellenállnak az izzadságnak és az enyhe esőnek, így nyugodt lehetsz akár szabadtéri edzés közben, akár utazás során. Ezen felül kiváló hangzásukat lenyűgöző 6 órán keresztül élvezheti. Ez elegendő idő arra, hogy teljesen belemerüljön a zenébe, megnézzen egy filmet vagy hosszú beszélgetést folytasson anélkül, hogy gyakran kellene újratölteni.

Műszaki adatok:
- Típus: Fülbe helyezhető fejhallgató
- Bluetooth verzió: 5.3
- Fejhallgató akkumulátor: 2x 35 mAh
- Töltőtok kapacitás: 300 mAh
- Fejhallgató töltési idő: 1.5 óra
- Tok töltési idő: 2 óra
- Tok töltőport: USB-C
- Működési idő: akár 6 óra
- IP-védettségi szint: IPX6
- Membrán méret: 13 mm
- Szín: Lila

A termék Guess licenc alapján készült.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett