Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339154950 Márka: GUESS

Guess GUHMP15XHITSQ iPhone 15 Pro Max türkiz/türkiz keménytok IML Iridescent MagSafe tok


Cikkszám: GUE003221-0 | EAN/Vonalkód: 3666339154950 | Márka: GUESS

Guess GUHMP15XHITSQ iPhone 15 Pro Max türkiz/türkiz keménytok IML Iridescent MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Iridescent MagSafe

A Guess IML Iridescent MagSafe kollekció tökéletes választás arra, hogy megváltoztassa iPhone-ja kinézetét és egyedi stílust kölcsönözzön neki. Ezek az egyedülálló védőtokok nemcsak megvédik telefonját, hanem divatos kiegészítők is, amelyek tökéletesen illeszkednek a legújabb trendekhez. Varázslatos dizájnjának köszönhetően az IML Iridescent MagSafe eredeti alternatívát nyújt az unalmas, standard tokokkal szemben, különleges jelleget adva készülékének. Adja vissza iPhone-ja ragyogását és stílusát ezzel az egyedülálló kollekcióval.

Gyönyörű megjelenés

Az IML Iridescent MagSafe tok dizájnját a finoman egymásba olvadó pasztell árnyalatok inspirálják, amelyek átmenetes hatást keltenek. Minden modell egyedi bájt sugároz ebben a kollekcióban, és grafikája egy vékony réteg átlátszó poliuretánnal van bevonva, amely biztosítja a tartósságot és a kopásállóságot. A luxus további kifejezője a központosan elhelyezett klasszikus Guess logó, amely nemcsak a termék eredetiségét garantálja, hanem a legmagasabb minőség szimbóluma is. Ez a MagSafe tok nemcsak praktikus kiegészítője telefonjának, hanem egy elegáns dísz is, amely hangsúlyozza annak egyediségét.

Megbízható konstrukció erős védelemmel

A stílusos védőtok az egyedülálló megjelenés mellett védelmet is nyújt a sérülésekkel szemben. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amely a hátoldalon kemény polikarbonáttal van megerősítve. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombvédő és portkivágás megtalálható rajta, és nem jelent akadályt a készülék mindennapos használatában. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap iPhone-jához, hanem egy olyan védelmet is, amely hosszabb ideig élvezhetővé teszi készülékét.

A MagSafe technológiával kompatibilis

Érdemes megemlíteni az esetén elhelyezett rendkívül praktikus mágneses gyűrűt, amely kompatibilis a MagSafe technológiával. Ennek köszönhetően vezeték nélkül és gyorsan töltheti készülékét, biztosítva a mindennapi kényelmet és funkcionalitást. Nemcsak kiegészítőről van szó, hanem személyes stílusának és értékes okostelefonja védelmének kifejezéséről is.

A termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Iridescent MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Türkiz
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett