Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339115869 Márka: GUESS

Guess GUHMP14XHTMRSU iPhone 14 Pro Max 6.7" lila/lila kemény tok Golden Marble MagSafe Tok


Cikkszám: GUE002780-0 | EAN/Vonalkód: 3666339115869 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14XHTMRSU iPhone 14 Pro Max 6.7" lila/lila kemény tok Golden Marble MagSafe Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Golden Marble Kollekció
A klasszikus, divatos Guess márvány tokok kollekciója lenyűgöz elegáns dizájnjával. Az impozáns márvány szépségét aranyszálak törik meg egy nem szokványos mintában, amely egyedi jelleget kölcsönöz neki. A Golden Marble MagSafe tokok ötvözik a divatos dizájnt a legmagasabb minőségű kivitelezéssel. A tok teste polikarbonátból és ütéselnyelő termoplasztikus poliuretánból készült, ezek az anyagok garantálják a készülék védelmét a sérülésektől. A tok enyhén megemelt peremei a képernyő körül megvédik azt a karcolásoktól vagy kopásoktól, és a kamera lencséje körüli megemelt perem is védelmet nyújt a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb- és port kivágással rendelkezik, és nem akadályozza a készülék mindennapi használatát.

A tokokat mágneses gyűrűvel látták el, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, ezáltal gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szorosan kapcsolódjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. A márványmotívum használatának köszönhetően a tok elegáns és stílusos megjelenést kap, mely a mindennapi megjelenés divatos kiegészítőjévé teszi az iPhone-t. A klasszikus márványmotívum nagyon univerzális, és szinte mindenhez illik, így a tok biztosan sokak tetszését elnyeri.

A termék a Guess márkanév licence alatt készül. Kollekció: Golden Marble Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC Szín: Lila Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett