Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339151980 Márka: GUESS

Guess GUHCP15SPCRTHCD iPhone 15 6.1" arany/krokodil minta tok


Cikkszám: GUE003208-0 | EAN/Vonalkód: 3666339151980 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15SPCRTHCD iPhone 15 6.1" arany/krokodil minta tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Croco Triangle Metal Logo
Egy rendkívül stílusos és elegáns védőtok, amely egyedi, állatminta által inspirált dizájnjával minden bizonnyal elvarázsolja Önt. A tok karaktert és kifejezőerőt kölcsönöz bármely stílusnak, miközben eleganciával ruházza fel Önt, és átfogó védelmet nyújt az okostelefonjának.

Szilárd felépítés
Ez az elegáns tok nem csak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. Az eszköz méreteihez tökéletesen illeszkedő, erősített konstrukció hatékonyan elnyeli az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz minden körülmények között. Az innovatív tok kialakítása tartós poliuretán alapú, amely biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és védi a készüléket a potenciális károsodásoktól. A tok oldala elég rugalmas ahhoz, hogy problémamentes fel- és leszerelést biztosítson, de mindenekelőtt tökéletesen védi az eszköz keretét az ütésektől és szélkárosodásoktól. Kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körül megemelt külső élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól. A stílusos védőtok kialakítása célja, hogy megóvja az eszközt és divatos megjelenést biztosítson.

Egyedi és exkluzív megjelenés
A Croco Triangle Metal Logo kollekció ideális választás mindazok számára, akik értékelik az elegáns, de nagyon kifejező kiegészítőket. Ami ezt a kollekciót egyedivé teszi, az a krokodilbőr minta, amely rendkívül nőies és divatos mintázat minden korosztályú nők körében. Ezt a kifinomult kollekciót egy fém háromszög alakú tapasz egészíti ki a tokon, Guess logóval, amely kiemelkedik az egész dizájn háttérből, hangsúlyozva annak exkluzív jellegét és hitelességét. A terméket a Guess márka licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Croco Triangle Metal Logo
Típus: Tok
Anyag: TPU
Szín: Arany
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett