Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146788 Márka: GUESS

Guess GUHCP14LP4TDSCPK tok iPhone 14 Pro - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002982-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146788 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14LP4TDSCPK tok iPhone 14 Pro - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone készülékekhez exkluzív tok, amelyet a híres Guess divatházzal együttműködve készítettek. Ideális választás a modern kiegészítők rajongóinak, akik értékelik a stílust és a presztízst, és közben elegáns megjelenést szeretnének biztosítani telefonjuk számára, miközben teljes körű védelmet nyújtanak.

Szilárd szerkezet:
Ez az elegáns tok nem csak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem elsősorban a készülék biztonságát garantálja a véletlen sérülések és ütések ellen. A gondosan összeillő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. Az innovatív kialakítás alapja a tartós poliuretán, amely nemcsak mindennapi kopásállóságot biztosít, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését.

Egyedi megjelenés:
A gyűjtemény egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. A magas minőségű 4G nyomtatás, amely ökológiai bőrre kerül, stílust és eleganciát ad a toknak. Ezt a kifinomult gyűjteményt a tokon lévő Guess logóval díszített, jellegzetes háromszög alakú folt egészíti ki, amely kristályokkal van kirakva, és kiemelkedik az egész design háttérből, hangsúlyozva annak exkluzív jellegét.

Praktikus szíj:
A tok egy praktikus szíjjal van ellátva, amely további védelmet nyújt a telefon számára sérülés vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy a telefon mindig kéznél legyen. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A szíj nagyon egyszerűen felszerelhető - csak helyezzen be egy speciális betétet a horoggal a védőtok és a készülék közé. Az adapter hegye karabinerrel kijön a töltőport nyílásán, és nem zavarja annak funkcionalitását, teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. A karabiner az adapteren lehetővé teszi a szíj gyors leválasztását a telefonról. A szíj hossza állítható és hordható táskára rögzítve, csukló körül tekerve vagy karra kötve.

A termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett