Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417480171 Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 Pro - Átlátszó


Cikkszám: TED3OMAGCOVIP1461P | EAN/Vonalkód: 8018417480171 | Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 Pro - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 Pro számára olyan kiegészítő, amely minden elvárásának megfelel. A D3O technológiának köszönhetően iPhone-ja fokozottan ellenáll a károsodásoknak, ami maximális biztonságot jelent esések és ütések esetén. A tok könnyű és rugalmas kialakítása kényelmes használatot biztosít felesleges teher nélkül. Ráadásul a tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe rendszerrel, így a vezeték nélküli töltés gyors és problémamentes lesz.

Műszaki adatok:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Szín: átlátszó

Az SBS D3O MagSafe tok főbb jellemzői iPhone 14 Pro számára:
- Fokozott ellenállás a károsodásokkal szemben: D3O technológia, amely fejlett védelmet nyújt esések és ütések ellen, minimalizálva az iPhone károsodásának kockázatát.
- Magas minőségű kivitelezés: Könnyű, rugalmas kialakítás, amely kényelmes használatot és elegáns megjelenést biztosít, ugyanakkor védi készülékét a karcolásoktól és mindennapi veszélyektől.
- MagSafe kompatibilitás: Teljes támogatás a MagSafe technológia számára, amely lehetővé teszi a gyors és problémamentes vezeték nélküli töltést és a tartozékok biztonságos rögzítését.

D3O technológia növeli az ellenállást a károsodásokkal szemben. Az SBS D3O MagSafe tok fejlett D3O technológiával van felszerelve, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. Ez az innovatív anyag elnyeli és szétoszlatja az ütközési energiát, így a készülék biztonságban van még nagyobb magasságból történő esés esetén is. Ez a megoldás rendkívül tartóssá teszi a tokot, ugyanakkor könnyű marad, ami növeli a mindennapi használat kényelmét.

Magas minőségű kivitelezés és elegáns design: A tok kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nemcsak hatékony védelmet, hanem modern, minimalista megjelenést is garantálnak. Könnyűsége és rugalmassága révén tökéletesen illeszkedik az iPhone-hoz, anélkül hogy vastagítaná vagy felesleges súlyt adna hozzá. Ennek köszönhetően a telefonja nemcsak védett, hanem nagyszerűen is néz ki.

MagSafe kompatibilitás: Az SBS D3O tok egyik kulcsfontosságú előnye a teljes kompatibilitás a MagSafe rendszerrel. Könnyen használhatja a gyors vezeték nélküli töltési funkciót, valamint biztonságosan rögzíthet különféle tartozékokat, például autós tartókat vagy pénztárcákat. Ez még kényelmesebbé és funkcionálisabbá teszi a telefon mindennapos használatát.

Védelem kompromisszumok nélkül: Az SBS D3O MagSafe tok a védelem és a kényelem nagyszerű kombinációja. Az alkalmazott anyagok révén iPhone-ja nemcsak a komolyabb sérülésektől, hanem a kisebb karcolásoktól és szennyeződésektől is védett lesz. Ideális megoldás azoknak, akik szeretnék élvezni a telefonjuk teljes funkcionalitását, anélkül hogy aggódnának annak állapota miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett