Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339102852 Márka: GUESS

Guess GUBPP12MH4EACSW tok+ töltő iPhone 12/12 Pro barna/barna kemény tok 4G Print MagSafe


Cikkszám: GUE002549-0 | EAN/Vonalkód: 3666339102852 | Márka: GUESS

Guess GUBPP12MH4EACSW tok+ töltő iPhone 12/12 Pro barna/barna kemény tok 4G Print MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Bundle Pack
Egy stílusos és praktikus kiegészítő készlet az iPhone 12/12 Pro készülékhez, amely tartalmaz egy kemény tokot és egy induktív töltőt. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a telefonja divatos kiegészítővé válik a mindennapi öltözékekhez.

Guess 4G Print
Az elegáns tok a 4G Print kollekcióból egy exkluzív, világszerte elismert 4G mintával rendelkezik. A 4G elemek elválaszthatatlan, jellegzetes motívumai számos módon megjelennek egy elismert divatház különböző kollekcióiban, amelyek a legmagasabb minőségű termékek elismerését igazolják világszerte. A Guess koncepció jellegzetessége az, hogy balanszot teremt a legújabb divatirányzatok és a klasszikus stílus között, miközben megőrzi projektjeik elegáns karakterét. Az arany színű kiegészítők alkalmazása a kamerakeret és a Guess divatház emblémája formájában elit dimenziót adott az egész toknak. A 4G Print kollekció tokja az exkluzív dizájnt a legmagasabb minőségű kidolgozással kombinálja. A termék tartós anyagokból készült - erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) keveréke -, amelyek biztonságosan körülveszik a készüléket, tökéletesen illeszkedve ahhoz. A tok a rendkívüli vizuális hatások mellett garantálja a telefon védelmét a nem kívánt karcolások és sérülések ellen. Mindezek a jellemzők kombinációja kiváló ajánlat azok számára, akik nemcsak funkcionalitást és magas minőséget várnak el az iPhone tokjuktól, hanem mindenekelőtt azt szeretnék, hogy a telefonjuk exkluzív kiegészítőjévé váljon a mindennapi öltözékekhez.
A felhasználói kényelem érdekében a tok mágneses gyűrűvel lett felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, így lehetővé téve a gyors, vezeték nélküli töltést.

Guess Wireless Charger
Stílusos, arany színű indukciós töltő, amely lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok töltését anélkül, hogy azokat csatlakoztatni kellene a töltőhöz. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően erősen tapad a készülékhez, ami gyorsítja az energiapótlást. Egyszerűen helyezze a készüléket közvetlenül a töltőre, és a telefon automatikusan elindítja a töltést. A terméket a Guess márka licenc alapján gyártják.

Specifikáció:
4G Print tok
Kollekció: 4G Print
Típus: Hardcase
Anyag: TPU / PC
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 12/12 Pro 6.1"

Guess Wireless Charger
Típus: Induktív töltő
Anyag: Alumínium
Frekvencia: 50 és 60 Hz között, egyfázisú
Hálózati feszültség: 100–240VAC
Kimeneti feszültség/áram: 5V—3A vagy 9V—2.22A vagy 12V—1.5A
Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
Maximális kimeneti teljesítmény: 20W
Kimeneti port: USB-C
Szín: Arany
Kompatibilitás: iPhone 11/12/13/14

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett