Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940468 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand tok szilikon tokkal és állvánnyal iPhone 12 Pro mint


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Mint Green | EAN/Vonalkód: 9111201940468 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand tok szilikon tokkal és állvánnyal iPhone 12 Pro mint


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok állvánnyal Wozinsky Kickstand tok iPhone 12 Pro - mint A Wozinsky Kickstand tok multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, és kiválóan védi azt esések vagy ütések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a böngészés, filmnézés, fényképek megtekintése vagy cikkek olvasása kényelmét. Kinyitva az állványt a kezedbe foghatod, vagy kényelmesen elhelyezheted sík felületen, pl. íróasztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand tok nagyon magas minőségű és elegáns kivitelezésű.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand tok
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: mint

A Wozinsky Kickstand tok legfőbb előnyei:
- Kényelmet biztosít a használat során a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand tok lehetővé teszi, hogy a telefont függőleges vagy vízszintes helyzetbe állítsd az internet böngészéséhez vagy filmnézéshez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon egész peremét is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand tok egyszerű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik és beépített állvánnyal, amely fogóként is szolgál.
- Védi a kamerát a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így bátran leteheted a telefont a kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand tok funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand tok beépített, mágneses állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Egy másodperc alatt kihajtható az állvány – csak nyisd ki, támasszd meg és helyezd kemény felületre, hogy megadja a telefon szükséges stabilitását. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni a telefon képernyőjén. Nincs remegés, nincs elcsúszás, és még csak nem is kell a kezedben tartanod a telefont! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóba is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand tok
A telefon a szilikon Wozinsky Kickstand tokban nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, mely magas ellenálló képességgel bír a karcokkal vagy repedésekkel szemben. A tokban a sarkokban légzsákok is találhatók, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esések hatásai ellen.

Tok iPhone 12 Pro készülékhez - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand tok nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU anyag tartós, de rugalmas, ami megkönnyíti a fedél felhelyezését a telefonodra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Csúszásmentes szilikon tok Wozinsky Kickstand tok
A szilikon Wozinsky Kickstand tok jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a telefon kicsúszását a kezedből még hosszan tartó használat után is. És ha hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatáson, hajtsd ki az állványt és helyezd a kezedre. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kameravédelem
A szilikon Wozinsky Kickstand tok a telefon kameráját is hatékonyan védi. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolását, pl. amikor a telefont az asztalra helyezed. A telefonod nem csak jól lesz védve, hanem nem is veszíti el divatos megjelenését. A Wozinsky Kickstand tok több színben elérhető, minimalistán elegáns kialakítású.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett