Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339102777 Márka: GUESS

Guess GUBPP12MH4EACSK Készlet: Tok és Töltő iPhone 12/12 Pro fekete/fekete kemény tok 4G Print MagSafe


Cikkszám: GUE002541-0 | EAN/Vonalkód: 3666339102777 | Márka: GUESS

Guess GUBPP12MH4EACSK Készlet: Tok és Töltő iPhone 12/12 Pro fekete/fekete kemény tok 4G Print MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Bundle Pack

Stílusos és praktikus kiegészítő készlet iPhone 12/12 Pro készülékhez, amely tartalmaz egy kemény tokot és induktív töltőt. Ezekkel a kiegészítőkkel a telefonod divatos kiegészítővé válik a mindennapi megjelenéshez.

Guess 4G Print

A 4G Print kollekció stílusos tokja egy exkluzív, világszerte elismert 4G dizájnnal jellemezhető. A 4G elemek a sokszínű kollekcióban jelennek meg, amelyek megerősítik a termékek legmagasabb minőségét, és világszerte kerülnek piacra. A Guess koncepciójának jellemzője, hogy az aktuális divattrendek és a klasszikus stílus közötti egyensúlyt megőrzi, miközben elegáns megjelenést biztosít a projektjeinek. Az arany keretes kiegészítők, mint a kamera körüli keret és a Guess divatház emblémája, egy elit dimenziót adnak a tok egészének. A 4G Print kollekció tokja ötvözi az exkluzív dizájnt a legmagasabb minőséggel. Az anyagok kombinációja - kemény és erős polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) - biztonságosan körbeöleli a készüléket, tökéletesen illeszkedik hozzá. A tok, az egyedülálló vizuális hatások mellett, megvédi a telefont a nem kívánt karcolásoktól és sérülésektől. Ezen jellemzők kombinációja kiváló választási lehetőséget kínál mindazok számára, akik nem csak funkcionált és magas színvonalú terméket keresnek az iPhone készülékükhöz, hanem elsősorban azt szeretnék, hogy a telefon exkluzív kiegészítővé váljon a mindennapi öltözékükben. A felhasználó kényelme érdekében a tokot mágneses gyűrűvel látták el, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors, vezeték nélküli töltést.

Guess Vezeték Nélküli Töltő

Stílusos aranyszínű indukciós töltő, amely lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok töltését anélkül, hogy azokat csatlakoztatni kellene a töltőhöz. A tökéletesen illesztett mágneseknek köszönhetően szilárdan tapad az eszközhöz, ami felgyorsítja az energia feltöltését. Csak helyezd az eszközt közvetlenül a töltőre, és a telefon automatikusan elkezd töltődni. A terméket a Guess márka licence alapján gyártják.

Specifikáció:
- 4G Print tok
- Kollekció: 4G Print
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU / PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 12/12 Pro 6.1"

Guess Vezeték Nélküli Töltő
- Típus: Induktív töltő
- Anyag: Alumínium
- Frekvencia: 50-60 Hz, egyfázisú
- Hálózati feszültség: 100-240VAC
- Kimeneti feszültség/áram: 5V—3A vagy 9V---2.22A vagy 12V---1.5A
- Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W
- Maximális kimeneti teljesítmény: 20W
- Kimeneti port: USB-C
- Szín: Arany
- Kompatibilitás: iPhone 11/12/13/14

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett