Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339197452 Márka: GUESS

Guess Grip Stand 4G Triangle Strass tok iPhone 15 Pro - barna


Cikkszám: GUE003375-0 | EAN/Vonalkód: 3666339197452 | Márka: GUESS

Guess Grip Stand 4G Triangle Strass tok iPhone 15 Pro - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Grip Stand 4G Triangle Strass Logo

Egy rendkívüli iPhone telefontok kollekció, amely nem csak gyönyörű megjelenésével nyűgöz le, hanem elsősorban hihetetlen funkcionalitásával. Ez a kiegészítő kötelező darab az igényes vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és presztízst, jól akarnak kinézni, de ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy az iPhone-juk teljes mértékben védett.

Egy rendkívüli tok sokoldalú felhasználással
A Grip Stand 4G Triangle Strass kollekció egy további sokoldalúan használható pánttal tűnik ki. Az integrált pánt azt jelenti, hogy telefonja használata még sosem volt ilyen élvezetes. A csuklópánt lehetővé teszi, hogy a telefont biztonságosan tartsa a kezében sport közben, és állvány funkciót is kínál, ami megkönnyíti a filmek nézését edzés közben vagy a videohívások lebonyolítását.

Mutassa meg tökéletes stílusát!
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízlést is el fogja bűvölni. A tok felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amelyet további magas minőségű 4G nyomtatás díszít - ezáltal kifinomult jelleget és stílust adva neki. Emellett minden tokot egy gyönyörű, jellegzetes arany logó díszít, amely háromszög alakú, és amelynek elit jellegét számos kristály hangsúlyozza, amelyek gyönyörűen csillognak a nappali fényben, vonzva a figyelmet az okostelefonjára és kiemelve annak luxus jellegét. Az arany védőelem megerősíti az önmagában is híres márka kiváló minőségét és hitelességét.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja és oldalai poliuretánból készültek, amely finom tapintású ökológiai bőrrel van megerősítve. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr preztízs kinézetet kölcsönöz a toknak, és biztosítja, hogy a telefon ezzel a tokkal biztonságosan illeszkedik a kezébe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülveszik a telefont, és megkönnyítik a tok felhelyezését. Az enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérüléstől, míg a kamera lencséje körüli megemelt szélek védelmet nyújtanak az optika törése vagy karcolódása ellen.

A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
- Kollekció: Grip Stand 4G Triangle Strass Logo
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
- Szín: Barna
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett