Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339151164 Márka: GUESS

Guess Strass Metal Logo iPhone 15 Pro tok - ezüst


Cikkszám: GUE003353-0 | EAN/Vonalkód: 3666339151164 | Márka: GUESS

Guess Strass Metal Logo iPhone 15 Pro tok - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Strass Metal Logo

A 4G Strass Metal Logo kollekció tartósságáról, esztétikumáról és a minimalizmus és funkcionalitás tökéletes egyensúlyáról ismert. Tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját.

Kiváló minőség
Ez az egyedülálló kollekció a legmagasabb minőséget képviseli, amely minden részletében érezhető. Minden tok nagy gondossággal készül, hogy hosszú ideig kifogástalanul nézzen ki. A tok gyártásához tartós termopolireutánt használtak, amely megvédi a telefont a karcolásoktól, ütődésektől és egyéb sérülésektől. A teteje finom tapintású, prémium minőségű ökológiai bőrrel van borítva, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz ennek a kollekciónak. Az anyag ellenáll a sérüléseknek, így biztos lehet benne, hogy telefonja minden körülmények között védett lesz. A tok pontosan illeszkedik a készülékhez, ami azt jelenti, hogy minden szükséges kivágással rendelkezik a portok és gombok számára, így nem kell levennie a telefontok használatakor.

Finom szépség
A Guess Strass Metal Logo kollekció tökéletes választás azon nők számára, akik nem csak eszközük kényelmét és védelmét, hanem a divatos és elegáns megjelenést is értékelik. A tokot egy gyönyörű arany kör díszíti, amelyben a jellegzetes 4G logó található. A logó presztízsét a csillogó kristályok fokozzák, amelyek az arany gyűrűben találhatók, körülvéve a 4G logót - ezek hihetetlen ragyogást adnak neki, kiemelik a luxus jellegét ennek az kiegészítőnek, felhívják a figyelmet a telefonodra, és kiemelik a használó kiváló stílusát. A további Guess logó szintén garantálja a legmagasabb minőséget és a termék hitelességét. A terméket a Guess licenc alapján gyártják.

Műszaki adatok
Kollekció: 4G Strass Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Ezüst
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett