Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339198442 Márka: GUESS

Guess Grip Stand 4G Saffiano Strass tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: GUE003379-0 | EAN/Vonalkód: 3666339198442 | Márka: GUESS

Guess Grip Stand 4G Saffiano Strass tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Grip Stand 4G Saffiano Strass Logo

Egy rendkívüli iPhone tok kollekció, amely nem csak gyönyörű megjelenésével, hanem hihetetlen funkcionalitásával is lenyűgözi. Ez a kiegészítő elengedhetetlen a kifinomult ügyfelek számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jól akarnak kinézni, de ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes körű védelmet kap.

Egy rendkívüli tok, sokoldalú felhasználási lehetőségekkel
A Grip Stand 4G Saffiano Strass Logo kollekciót egy további pánt különbözteti meg, amely sokoldalúan használható. Az integrált pánt révén a telefon használata még soha nem volt ilyen élvezetes. A csuklópánt lehetővé teszi, hogy biztonságosan tartsd a telefont a kezedben sportolás közben, és állvány funkciót kínál, amely megkönnyíti a filmek nézését edzés közben vagy a videóhívások indítását.

Mutasd meg kifogástalan stílusodat!
A kollekció egyedisége a Saffiano ökológiai bőr finom textúrájában rejlik, amely eleganciát és szolid bájt ad. A bőr hosszú ideig kifogástalanul fog kinézni, így a tok sokáig megőrzi kifinomult karakterét és elegáns megjelenését. A Saffiano bőr használata teszi ezt az elegáns kollekciót valóban lenyűgözővé még a legigényesebb és legfinomabb ízlések számára is.

Továbbá, minden tokot egy gyönyörű, jellegzetes arany 4G logó díszít, amely egy kör alakú gyűrűbe van zárva, több kristállyal kirakottan, amelyek gyönyörűen csillognak a nappali fényben, felhívva a figyelmet az okostelefonodra és kiemelve annak luxus jellegét. Az arany folt szintén megerősíti a kiváló minőséget és az autentikus termékek iránti elkötelezettséget, amelyről ez a híres márka ismert.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja és oldalai poliuretánból készültek, amelyet finom tapintású ökológiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr adja a toknak a presztízsérzetet és teszi a tokot biztonságosan illeszthetővé a kezedbe. A flexibilis oldalak tökéletesen körülveszik a telefont, és a tok nagyon könnyen felhelyezhető. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjét körülvevő megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

A Guess márka licenc alapján gyártott termék.

Műszaki adatok
Kollekció: Grip Stand 4G Saffiano Strass Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett