Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455650 Márka: PURO

Puro ''LITE MAG'' TPU tok beépített mágnesekkel iPhone 15 Pro Max-hoz, átlátszó tok


Cikkszám: PUIPC15P67LITEMAGTR | EAN/Vonalkód: 8018417455650 | Márka: PURO

Puro ''LITE MAG'' TPU tok beépített mágnesekkel iPhone 15 Pro Max-hoz, átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ha olyan védőtokot keresel, amely átlátszó és lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozd ki a MagSafe technológiából, akkor jó helyen jársz. Ismerd meg a Lite Mag tokot iPhone 15 Pro Max-hoz, amelyet a páratlan MagSafe töltési élmény biztosítására terveztek. Íme 4 jó ok, hogy miért ne mondj le a Puro Lite Mag tokról:
1. MagSafe Kompatibilitás: A tok tökéletes kompatibilitást biztosít a MagSafe technológiával. Így az iPhone minden funkcióját használhatod anélkül, hogy eltávolítanád a tokot, élvezve a határtalan felhasználói élményt.
2. Teljes Védelem: A Lite Mag tok iPhone 15 Pro Max-hoz teljes védelmet nyújt értékes készüléked számára. Kiváló minőségű anyagokból készült, megerősített sarkokkal, ez a tok minden oldalról védi iPhone-od, megbízható védelmet nyújtva a nem kívánt ütődések, leejtések és karcolások ellen.
3. Abszolút Átlátszóság: Kiváló minőségű anyagokból készült, ez az átlátszó tok tiszta és éles képet nyújt az iPhone elegáns kialakításáról, anélkül, hogy elrejtené annak vonalait és jellemzőit. Élvezd készüléked szépségét anélkül, hogy a védelem kárára menne.
4. Minimál Stílus: Minimalista stílusának köszönhetően a Lite Mag tok tökéletes választás azoknak, akik szeretnék kifejezni személyes ízlésüket, miközben megőrzik a kifinomult és időtlen megjelenést.
Válaszd a Puro stílusát és védelmét a Lite Mag tokkal az iPhone-hoz: a tökéletes egyensúly a minimalista stílus, a biztonság és a technológia között értékes okostelefonod számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett