Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339303501 Márka: GUESS

Guess Grained Gold Ring MagSafe tok iPhone 16 - fekete


Cikkszám: GUE004068-0 | EAN/Vonalkód: 3666339303501 | Márka: GUESS

Guess Grained Gold Ring MagSafe tok iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Grained Ring MagSafe Guess Grained Ring MagSafe egy exkluzív védőtok sorozat, amely kiváló funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt ötvözi. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nem csak a telefonjuk biztonságát, hanem az elegáns megjelenést is fontosnak tartják. Minden egyes tok ebben a sorozatban a jó ízlés igazi kifejezője, kiváló minőséggel és egyedi esztétikával.

Adj stílust és sikket! Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legfinomabb ízléseket is elbűvöli. A tokok felső rétegét finom öko-bőr borítja, amely kifinomult karaktert és sikket kölcsönöz nekik.

Figyelem a részletekre A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyen összeszerelhetők és szétszerelhetők legyenek, de mindenekelőtt tökéletesen megvédik a készülék keretét az ütődésektől vagy esetleges sérülésektől. Ezenkívül a kissé megemelt szélek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének a sérülésektől, és a kamera lencséjét körülvevő megemelt szélek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Töltsd fel vezeték nélkül a telefonodat! A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz. A dombornyomott mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez, és egy egységes egészet alkot vele.

A tok a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Grained Ring MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Műbőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett