Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147501 Márka: GUESS

Guess Glitter Script Big 4G tok iPhone 15 - lila


Cikkszám: GUE003092-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147501 | Márka: GUESS

Guess Glitter Script Big 4G tok iPhone 15 - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Script Big 4G

A Guess divatházzal együttműködésben tervezett, rendkívüli telefontok, amelyet kifejezetten iPhone készülékekhez dedikáltak, abszolút ideális választás a modern akcentusok kedvelőinek. Elengedhetetlen kelléke azoknak, akik körül akarják venni magukat luxus és kifejező kiegészítőkkel, amelyek egyedülálló megjelenést kölcsönöznek nekik és kihangsúlyozzák iPhone-juk presztízsét.

Masszív konstrukció

Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem elsősorban garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben minden körülmények között teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak a mindennapi használat ellenállását biztosítja, hanem hosszú távon megőrzi esztétikáját is.

Azoknak készült, akik szeretnek ragyogni

Ez az egyedülálló kollekció egy finom, csillogó glitterrétegnek köszönhetően vonzza a tekinteteket, amely látványos fényt kölcsönöz. Az arany színű Guess logó vintage stílusban nemcsak dísz, hanem tisztelgés is a márka klasszikusai előtt. További dekoratív elem a jellegzetes, nagy arany 4G logó, amely luxus megjelenést ad az egésznek. Ezek az apró, de jelentős részletek gazdag bájt kölcsönöznek a kollekciónak, és vonzzák a divatrajongók figyelmét.

Termék a Guess márka licencével gyártva.

Műszaki adatok

Kollekció: Glitter Script Big 4G
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU
Szín: Lila
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett