Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339222123 Márka: GUESS

Guess IML GCube MagSafe tok iPhone 15 / 14 / 13 - barna


Cikkszám: GUE003507-0 | EAN/Vonalkód: 3666339222123 | Márka: GUESS

Guess IML GCube MagSafe tok iPhone 15 / 14 / 13 - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML GCube MagSafe
Ha olyan védőtokot keresel, amely nemcsak megbízható és átfogó védelmet nyújt a telefonodnak, hanem gyönyörű dekoráció is egyben, akkor az IML GCube kollekció a tökéletes választás számodra. A kollekciót az ismert és elismert Guess divatház jegyzi, amelyet a legmagasabb minőségű kidolgozás és kifinomult, dizájner megjelenés jellemez.

Divatos motívum
A kollekció a Guess divatház más termékeiben is megtalálható legmagasabb minőségű GCube motívummal van díszítve. A jellegzetes motívum tökéletes választás azok számára, akik értékelik az exkluzív megjelenést és a dizájner kiegészítőket. A nyomatot egy vékony átlátszó poliuretán réteg fedi, ami kopásállóvá teszi a motívumot. A tok hátulján központilag elhelyezett nagy Guess logó a kollekció elitizmusát hangsúlyozza, gyönyörű dekoráció és egyben a tok kiváló minőségét és hitelességét igazolja.

Töltés vezeték nélkül!
A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amelyek kompatibilisek a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokkal beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan tapadjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű a tok belsejében van elrejtve, színe pedig tökéletesen illeszkedik az egész termékhez.

Biztosítsd telefonod tökéletes védelmét
Ez az elegáns tok nemcsak a telefon megjelenését és a felhasználó tökéletes stílusát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja az eszköz biztonságát a véletlen sérülések és rázkódások ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely nemcsak megvédi az eszközt a napi használatból eredő kopásokkal szemben, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai értékét. A készülék méreteinek szinte tökéletes illeszkedése és megőrzése révén a tok hatékonyan biztosítja az eszköz védelmét az esetleges eséseknél, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalfalai kellően rugalmasak ahhoz, hogy problémamentes legyen a tok fel- és leszerelése, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék vázát az ütésektől és a potenciális sérülésektől. Az enyhén megemelt külső szélek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső szélek megóvják az optikát a töréstől vagy a karcolódástól.

A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje az eszközödet, és divatos megjelenést biztosítson. A termék a Guess márkanév alatt készült licenc alapján.

Műszaki adatok
Kollekció: IML GCube MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 15 / 14 / 13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett