Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339173746 Márka: GUESS

Guess Disco Metal Script tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Cikkszám: GUE003087-0 | EAN/Vonalkód: 3666339173746 | Márka: GUESS

Guess Disco Metal Script tok iPhone 15 Pro Max - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Disco Metal Script
Ha egy jellegzetes iPhone tokot keresel - a Disco Metal Script kollekció tokjai tökéletes választások lesznek számodra! Ez az egyedülálló tok a neves Guess divatházzal együttműködésben készült, és kötelező mindenkinek, aki szereti a csillogó, figyelemfelkeltő kiegészítőket. Ez a kollekció abszolút ideális a márkás, luxus megjelenésű kütyük szerelmeseinek.

Masszív szerkezet
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges leeséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között. A tok innovatív tervezése tartós poliuretánra alapul, amely nemcsak a mindennapi kopással szembeni ellenállást biztosítja, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikumát is.

Csillogás és ragyogás
Ez az egyedülálló kollekció jellegzetessége a több ezer csillogó kristály, amelyek figyelemfelkeltően ragyognak és látványos fényt kölcsönöznek a tokoknak. A kristályok csodálatosan csillognak a nappali fényben és visszaverik a fényt, elegáns megjelenést kölcsönözve az iPhone-nak. A tokok emellett arany Guess logóval vannak ellátva vintage stílusban, amely nemcsak gyönyörű díszítés, hanem a termék legmagasabb minőségének és eredetiségének megerősítése is. Az egész kollekció stílusa rendkívül luxus és kifejező kiegészítővé teszi az iPhone tulajdonosok számára, amely biztosan felkelti minden divatrajongó figyelmét. A termék a Guess márkájának engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Disco Metal Script
Típus: Hardcase
Anyag: TPU
Szín: Fuksia
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett