Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339203429 Márka: GUESS

Guess 4G Stripe Collection tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Cikkszám: GUE003603-0 | EAN/Vonalkód: 3666339203429 | Márka: GUESS

Guess 4G Stripe Collection tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Stripe
A chic Guess tok a 4G Stripe kollekcióból nemcsak okos védelmet nyújt okostelefonod számára, hanem kiváló stílust és ízlést is kifejez. Egyedi dizájnja a jól ismert 4G mintán alapul, amelyet az arany Guess logóval láttak el, így vonzza a figyelmet és eleganciát ad hozzá. Mutasd meg kiváló ízlésedet!

Ez a tok rendkívül gondosan készült, magas minőségű öko-bőrt használva a gyártáshoz, amely nemcsak az exkluzív megjelenést hangsúlyozza, hanem a fenntartható divat iránti elkötelezettséget is. A tok felületére nyomtatott legendás 4G minta divatos kiegészítővé teszi azok számára, akik értékelik a stílust és az exkluzív, elegáns megjelenést. A jellegzetes kivitel luxus hatást kelt, és lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből.

Ez a kifinomult kollekció egy nagy, klasszikus Guess logóval van kiegészítve, amely a tok alján helyezkedik el, és megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felel. Biztosítsd készüléked számára a kiváló védelmet!

Ez az elegáns tok nemcsak tökéletes stílusodat és telefonod egyedi dizájnját mutatja meg, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok szerkezete tartós poliuretánra épül, amely kopásálló és ellenáll a külső hatásoknak. A kemény PC hátlapot egy réteg öko-bőr borítja, amely nemcsak tartós, hanem ellenáll a sérüléseknek és karcoknak, hosszú ideig megőrizve esztétikus megjelenését.

Minden tok elnyeli az ütéseket, teljes biztonságot nyújtva telefonod számára. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyű legyen a fel- és leszerelés, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütődésektől és esetleges sérülésektől. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek óvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtok célja, hogy megvédje készülékedet és divatos megjelenést biztosítson neki.

A Guess 4G Stripe tok elengedhetetlen azok számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst. Termék a Guess márka engedélyével gyártva.

Műszaki adatok:
Kollekció: 4G Stripe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett