Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339194505 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok iPhone 15 / 14 / 13 - rózsaszín


Cikkszám: GUE003589-0 | EAN/Vonalkód: 3666339194505 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo tok iPhone 15 / 14 / 13 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G nagy fémlogóval rendelkező exkluzív tok, egyedi designnal, tökéletes választás a modern kiegészítők rajongóinak. A Guess márka évek óta kiváló designjáról és legmagasabb minőségéről híres, és a 4G nagy fémlogós védőtokok kollekciója is ugyanezeken az értékeken alapul. Ez az elegáns tok sorozat nélkülözhetetlen kiegészítője a ruhatárnak mindenki számára, aki értékeli az eleganciát, az egyedi stílust, és szeretné a Guess márka kifinomult esztétikáját hozzáadni okostelefonjához.

Masszív konstrukció
Az elegáns tok garantálja az okostelefon biztonságát. A tok nagyon pontosan illeszkedik az eszközhöz, védi azt a karcolásoktól és ütésektől. A tok tartós poliuretánból készült hátlapja megerősíti a tokot, míg a tok oldalai termoplasztikus poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütések ellen, és ugyanakkor biztosítja, hogy a tok könnyen alkalmazkodjon a telefonhoz. Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést biztosítson.

Exkluzív megjelenés
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is elbűvöli. A tokok felső rétege finom ökológiai bőrrel van bevonva, amelyet tovább díszít egy kiváló minőségű 4G nyomat - finom karaktert és stílust kölcsönözve neki. Ezt a kifinomult kollekciót egy nagy, központilag elhelyezett 4G logó teszi teljessé, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős.

További funkcionalitás
A divatos toknak van egy védőlapja, amely vízszintesen hajtogatható - így a tok állványként is funkcionál. Egy tok a 4G Metal Logo kollekcióból nemcsak jól néz majd ki az iPhone-on, de funkcionálisan is bővül majd - a felhasználó könnyedén nézhet filmeket kényelmes pozícióban vagy bonyolíthat telefonhívásokat a keze használata nélkül. Ezenkívül a borító belsejében 3 zseb található kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így sikeresen helyettesíthet egy pénztárcát. A tok védőlapját borító finom mikroszál segít megvédeni az okostelefon kijelzőjét a karcolásoktól. A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: 4G nagy fémlogó
Típus: Fliptok
Anyag: TPU/PC/Ökobőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 / 14 / 13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett