Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913024379 Márka: DUX DUCIS

3 az 1-ben Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 15 MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete


Cikkszám: Dux Ducis Rafi Mag Apple iPhone 15 Black | EAN/Vonalkód: 6934913024379 | Márka: DUX DUCIS

3 az 1-ben Pénztárca Tok Állvánnyal iPhone 15 MagSafe RFID Blokkoló Dux Ducis Rafi Mag - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Dux Ducis Rafi Mag tok fekete - a legfontosabb előnyök:
- Kényelmes MagSafe töltés használata - Könnyedén és kényelmesen használhatod az iPhone 15 MagSafe töltési funkcióját.
- Biztonságos tárolás 2 kártya számára RFID blokkolással - a tok egy pénztárcával rendelkezik, amelyben biztonságosan tárolhatod legfeljebb két kártyádat. Ezenkívül az RFID blokkoló funkciónak köszönhetően kártyáid védve vannak az illetéktelen adatolvasás ellen.
- Állítható állvány - a beépített állványnak köszönhetően kényelmesen elhelyezheted az iPhone 15-öt függőlegesen akár 135°-os szögben. Kiváló megoldás, ha szabadon szeretnél videókban beszélgetni vagy egyéb tartalmakat élvezni portré módban.
- A képernyő és a kamera teljes védelme a sérülések ellen - az iPhone 15 képernyőjének és kamerájának átfogó védelme. Az emelt éleknek köszönhetően a készülék hatékonyan védve van a karcolások, ütések és esések ellen.
- Hatékony védelem az esések és ütközések ellen - tartós TPU-ból, szintetikus bőrből, rozsdamentes acélból és mágnesből készült, szilárd védelmet nyújt a okostelefonnak az esések és ütések ellen.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Rafi Mag
- Anyag: TPU, szintetikus bőr, rozsdamentes acél, mágnes
- Kompatibilitás: iPhone 15
- Szín: fekete

Figyelem! Az RFID blokkoló az alapon meggátolja az érintés nélküli fizetéseket a telefonnal, és a tok csak olyan lapos MagSafe töltőkkel kompatibilis, amelyek elférnek a hátlapi fedél alatt - nem kompatibilis MagSafe tartókkal.

Kényelmes MagSafe töltés az iPhone 15 tokban
A MagSafe töltés kompatibilitásának köszönhetően egyszerűen felhajthatod a tartót és vékony töltőket, amelyek elférnek egy fedél alatt a gyors, vezeték nélküli töltés érdekében. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és az egyszerűséget, kiküszöbölve a kábelek használatának szükségességét. Most a telefonod töltése még egyszerűbb és hatékonyabb.

iPhone 15 tok biztonságos kártyatartóként
Az RFID rövidítése rádió-frekvenciás azonosítást jelöl. Ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az adatok tárolását és olvasását rádióhullámok segítségével. Az RFID számos területen használatos, többek között fizetési kártyákban. A beépített RFID blokkolóval ellátott pénztárca funkciónak köszönhetően a pénzed védve van a lopástól és az adatolvasás elleni illetéktelen kísérletektől hordozható fizetési terminálok segítségével.

Praktikus állvány az iPhone 15 tok hátulján
A tok kényelmes használatot biztosít az iPhone 15-nek portré módban anélkül, hogy a kezedben tartanád. Az állítható dőlésszögnek köszönhetően akár 135°-ig szabadon nézhetsz filmeket és beszélgethetsz videohívások segítségével.

Az iPhone 15 tok tökéletesen védi a sérülések ellen
Kiváló minőségű anyagokból készült, a hátlapok tartósak és ellenállnak az ütéseknek és eséseknek. Az emelt élek a képernyő és a kamera körül extra védelmet nyújtanak véletlen ütések esetén.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett