Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339346133 Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Plus tok - Fekete


Cikkszám: GUE004055-0 | EAN/Vonalkód: 3666339346133 | Márka: GUESS

Guess 4G Metal Logo iPhone 16 Plus tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Metal Logo

A Guess 4G Metal Logo egy exkluzív védőtok sorozat, amely egyesíti a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ez a kollekció azok számára készült, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. A sorozat minden egyes tokja a jó ízlés valódi kifejeződése, kiemelkedő minőségű kivitelezéssel és egyedi esztétikával.

Adj stílust és eleganciát! Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is elbűvöli. A tokok felső rétege finom eco-bőrrel van bevonva, amelyet további 4G nyomattal díszítenek - így kifinomult karaktert és eleganciát kölcsönöz. Ezt az egyedi kollekciót egy nagy, központilag elhelyezett 4G logó egészíti ki, amely a termékek kitűnő minőségének és eredetiségének megerősítése, amelyért ez a híres márka felel.

Részletekre való odafigyelés: A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az eséseket, miközben teljes körű hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldala elég rugalmas ahhoz, hogy a borító könnyen összeszerelhető és szétszerelhető legyen, de mindenekelőtt tökéletesen védi az eszköz keretét az ütések vagy esetleges károsodások ellen. A kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera lencséje körüli megemelt külső élek pedig megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

További funkcionalitás: A divatos tok egy vízszintesen kihajtható védőflippel rendelkezik - így a tok állványként is funkcionál. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézhessen filmeket és beszélhessen anélkül, hogy a kezét használná. Ezenkívül a tok belsejében 3 zseb rejtőzik kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így sikeresen helyettesítheti a pénztárcát. A tok flip részét borító finom mikroszálas anyag megvédi az okostelefon képernyőjét a karcolásoktól.

A tok a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: 4G Metal Logo
Típus: Fliptok
Anyag: TPU/PC/Eco bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett