Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339346058 Márka: GUESS

Guess 4G Classic iPhone 16 Plus tok - Fekete


Cikkszám: GUE003830-0 | EAN/Vonalkód: 3666339346058 | Márka: GUESS

Guess 4G Classic iPhone 16 Plus tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Classic Guess 4G Classic egy exkluzív védőtok-sorozat, amely mind kivételes funkcionalitást, mind stílusos, egyedi dizájnt ötvöz. Ezt a kollekciót olyan emberek számára tervezték, akik nem csak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is értékelik. A sorozat minden tokja a jó ízlés valódi kifejezése, kiváló minőségű kivitelezést és egyedi esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát! Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legfinomabb ízléseket is le fogja nyűgözni. A tokok felső rétege finom ökológiai bőrrel van borítva, amelyet magas minőségű 4G nyomtatás díszít - így adva neki kifinomult karaktert és sikket. Ez az egyedi kollekció egy gyönyörű arany plaketttel van kiegészítve, amelyen a Guess márkalogó található, ami az e híres márka felelősségét és kiváló minőségét igazolja.

Figyelem a részletekre Gondosan kiválasztott méreteinek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalfalai rugalmasak, így könnyen fel- és leszerelhetők, de legfőképpen tökéletesen védik a készülék keretét az ütések és esetleges sérülések ellen. A kissé kiemelkedő külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, és a kamerai lencse körüli kiemelkedő külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolástól. A tok a Guess márka engedélyével készült.

Technikai Adatok Kollekció: 4G Classic Típus: Hardcase Anyag: TPU/PC/Öko bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett