Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485060 Márka: PURO

Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus - Átlátszó tok


Cikkszám: PUIPC1667IMPCLD3OTR | EAN/Vonalkód: 8018417485060 | Márka: PURO

Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok iPhone 16 Plus - Átlátszó tok A Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok tökéletes megoldás az iPhone 16 Plus felhasználók számára, akik maximális védelmet keresnek eszközüknek, miközben megőrzik a stílusos megjelenést. Az innovatív, növényi alapú D3O® Bio anyagból készült tok kivételes ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően a tartozékok könnyedén használhatók anélkül, hogy a tokot eltávolítanánk, ezáltal növelve a használat kényelmét. A magas minőségű TPU és PC anyagok biztosítják a tartósságot, és a speciális technológia megakadályozza a tok sárgulását, így az iPhone mindig friss és modern megjelenésű marad.

Műszaki adatok:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Impact Clear D3O
- Anyag: TPU + PC + D3O® Bio
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Szín: átlátszó

A Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok legfőbb előnyei:
- Sérülésállóság: A D3O® Bio anyagból készült tok kivételes védelmet nyújt az esések és ütések ellen, így az iPhone minden helyzetben biztonságban van.
- MagSafe kompatibilitás: A zökkenőmentes integráció a MagSafe technológiával lehetővé teszi a kényelmes töltést és a tartozékok használatát anélkül, hogy a tokot eltávolítaná.
- Tartósság és esztétika: A magas minőségű TPU és PC anyagok nemcsak védik a telefont, hanem megakadályozzák a tok sárgulását is, így az mindig újszerű marad.
- Ökológiai anyagok: D3O® Bio – növényi alapú anyagból készült, amely környezetbarátabbá teszi a tokot.

A tok D3O® Bio anyagból készül, páratlan ellenállást biztosítva a sérülésekkel szemben A tok ebből a technológiailag fejlett, növényi alapú anyagból készült, amely elnyeli az ütések energiáját, minimalizálva az iPhone sérülésének kockázatát. Védőpajzsként működik, különösen esés esetén, napi nyugalmat biztosítva. A MagSafe kompatibilitás könnyű használatot garantál A Puro Impact Clear D3O tok tökéletesen működik a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors és egyszerű töltést anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. Továbbá, a MagSafe tartozékokkal, például tartókkal és pénztárcákkal való kompatibilitásnak köszönhetően a használat még funkcionálisabbá válik. A magas minőségű TPU és PC anyagok növelik a tartósságot és esztétikát A tok a legmagasabb minőségű TPU és PC anyagokból készült, amelyek nemcsak a karcolások ellen védenek, hanem megőrzik az átláthatóságot, így az iPhone 16 Plus hosszú ideig esztétikailag is vonzó marad. Egy további védőréteg megakadályozza a sárgulást, ami gyakori probléma az átlátszó tokok esetében. Anti-sárguló anyagok megőrzik a tok modern megjelenését A speciálisan kifejlesztett anyagoknak köszönhetően a Puro Impact Clear D3O MagSafe tok még hosszú távú használat után sem változtatja meg a színét. Az átlátszó kialakítás megőrzi az elegáns megjelenést, miközben megvédi az iPhone-t a mindennapi fenyegetésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett