Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972448922210 Márka: GravaStar

GravaStar Sirius P5 TWS Fülhallgató Defense Crystal V2


Cikkszám: GRAVASTAR P5 BLUE V2 | EAN/Vonalkód: 6972448922210 | Márka: GravaStar

GravaStar Sirius P5 TWS Fülhallgató Defense Crystal V2


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gravastar Sirius P5 TWS vezeték nélküli fülhallgató (kék)

Tapasztalj meg egy forradalmat a hangkategóriában. A Gravastar Sirius P5 TWS vezeték nélküli fülhallgató egyedülálló cyberpunk dizájnnal rendelkezik - bátran változtasd meg a töltőtok külső héját, és próbálj ki különféle stílusokat. A dinamikus 12mm-es meghajtók kristálytiszta hangot és mély basszust biztosítanak. A Bluetooth 5.2 és az aptX codec segítségével stabil kapcsolatot és kiváló hangminőséget élvezhetsz. A játékosok számára különösen hasznos lehet a játék mód, a zajcsökkentő technológiával rendelkező mikrofonok pedig bárhol lehetővé teszik a telefonhívásokat. A hosszú üzemidő (akár 40 óra a töltőtáskával) és az IPX4 vízállóság lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben élvezd kedvenc dalaidat.

Káprázatos hangzás
A Gravastar Sirius P5 fülhallgatók dinamikus 12mm-es meghajtókat használnak a kivételes hangminőség érdekében. Készülj fel részletekkel teli, mély és erőteljes basszussal gazdagított hangzásra. A készülék felejthetetlen élményt nyújt bármilyen zenei műfajhoz - legyen az rock, pop vagy klasszikus. Az aptX codec támogatása a hangminőséget felér egy stúdiófelvétellel.

Valami a játékosoknak
A játék mód csökkenti a késleltetést mindössze 48 ms-ra, biztosítva a hang és a kép precíz szinkronizálását. Ez garantálja, hogy minden játékbeli akció azonnal megjelenik a hangzásban, így könnyebb előnyhöz jutni az ellenfelekkel szemben. Amikor a játék véget ér, egyszerűen átválthatsz Zene módra és élvezheted a csúcskategóriás hangzást!

Torzításmentes beszélgetések
Beépített mikrofonok zajcsökkentő technológiával gondoskodnak róla, hogy minden szót tisztán hallhass, még zajos környezetben is. A Gravastar Sirius P5 fülhallgatókkal nyugodtan lebonyolíthatsz telefonhívásokat vagy videókonferenciákat.

Stabil Bluetooth 5.2 kapcsolat
A Sirius P5 egy Qualcomm 4036 chipkészlettel van felszerelve, amely a Bluetooth 5.2 technológiával együtt stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot garantál. Az akár 10 méteres hatótávolság lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghass anélkül, hogy elveszítenéd a jelet.

Egész nap kedvenc ritmusaidban
Egy töltéssel akár 8 órán keresztül is hallgathatsz zenét. A töltőtáska lehetővé teszi, hogy ezt az időt akár 40 óráig is meghosszabbítsd. A Gravastar Sirius P5 segítségével bátran útnak indulhatsz, anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy a fülhallgatók a legrosszabb pillanatban merülnének le.

IPX4 vízállóság
Az IPX4-es vízállóság és verejtékállóság lehetővé teszi a Gravastar fülhallgatók használatát még intenzív edzések vagy esős napok során is. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a nedvesség kárt tenne a fülhallgatókban - a Sirius P5 bármilyen körülmények között készen áll!

Gyártó: Gravastar
Modell: Sirius P5
Meghajtók: Dinamikus, 12mm
Hangkodekek: aptX
Bluetooth verzió: 5.2
Hatótáv: akár 10 méter
Üzemidő: akár 8 óra egyetlen töltéssel / akár 40 óra a töltőtáskával
Késleltetési idő: 48 ms játék módban
Vízállóság: IPX4
Szín: kék

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett