Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168435096 Márka: Glocusent

Glocusent ET-Head csíptetős olvasólámpa, USB-C 650mAh időzítővel (Fehér)


Cikkszám: GLCSNTA1806 | EAN/Vonalkód: 5906168435096 | Márka: Glocusent

Glocusent ET-Head csíptetős olvasólámpa, USB-C 650mAh időzítővel (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Álmodtál már valaha tökéletes esti olvasólámpáról, amely nemcsak funkcionális, hanem a szemed egészségét is megóvja? A Glocusent vezeték nélküli csíptetős lámpa, 650mAh akkumulátorral és USB-C porttal, könyvrajongók számára készült megoldás. Egyedi, vízszintes kialakításának köszönhetően egyenletesen és éles szélek nélkül világítja meg az oldal nagy felületét, ideális olvasási feltételeket biztosítva anélkül, hogy mások álmát zavarná.

Kényelmes és biztonságos világítás
Az egyedi 1800K színhőmérsékletű borostyánsárga mód azok számára készült, akik szeretnek lefekvés előtt olvasni. Ez blokkolja a kék fény 99.99%-át, megvédve a szemet a fáradtságtól és elősegítve a melatonin termelődését, könnyebbé téve az elalvást. Nincs villogás, erős fény vagy becsillanás, ami az olvasást tiszta örömmé teszi.

Állítható módok és fényerő
A borostyánsárga mód mellett a Glocusent lámpa 2 további világítási módot kínál: lágy (3400K) és természetes (6000K). Mindegyik mód a különböző olvasási igények kielégítésére lett tervezve. A lágy mód hideg fehér fényt biztosít, amely tökéletes a szabadidős olvasáshoz, míg a természetes mód világos nappali fényt utánoz, elősegítve a koncentrációt és a hatékonyságot. Ezen kívül a lámpa lehetővé teszi a fényerő szintjeinek beállítását, hogy igazodjon az egyéni preferenciákhoz.

Hosszú üzemidő és gyors töltés
USB-C porttal felszerelt Glocusent lámpa könnyen tölthető és rendkívüli teljesítményt nyújt. Teljes feltöltés után, amely csupán néhány órát vesz igénybe, a lámpa 8-tól 80 óráig működhet a fényerő beállításától függően. Az MSDS biztonsági tanúsítvány biztosítja a kiváló minőségű akkumulátorokat és a biztonságos használatot.

Könnyű és hordozható
A kategóriájában a legkönnyebb Glocusent lámpa mindössze 51 grammot nyom, könnyebb, mint a legtöbb mobiltelefon. Kompakt és hordozható kialakítása ideálissá teszi utazáshoz vagy különböző helyszíneken történő használatra, anélkül, hogy nehezítené a könyvet vagy károsítaná azt.

Csomag tartalma:
- Glocusent ET Book Light
- USB-C kábel
- Felhasználói kézikönyv
- Könyvjelző a könyvedhez

Gyártó: Glocusent
Modell: GLCSNTA1801
Felület típusa: Matt
Szín: Fehér
Izzó foglalat: E27
Termék méretei: 6.6 cm x 3.3 cm x 3.8 cm
Kábel hossza: 18 cm
Súly: 51 gramm
Lámpa típusa: LED
Szín: Szürke
Anyag: Műanyag
Kapcsoló típusa: Gomb
Fényforrások száma: 9
Kapcsolódási technológia: USB
Feszültség: 5V (DC)
Fényerő: 25 lumen
CRI: 95

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett