Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363856 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe kompatibilis iPhone 16-hoz - fekete glitterrel


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769363856 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe kompatibilis iPhone 16-hoz - fekete glitterrel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok MagSafe kompatibilis iPhone 16-hoz - fekete glitterrel

A Glitter tok MagSafe tok hatékonyan védi okostelefonodat a károsodásoktól - összesen 5,000 ejtési teszten ment keresztül! Az egyedülállóan átgondolt kialakítás nemcsak védi, hanem teljes pompájában meg is mutatja a készüléket, ragyogást és eleganciát adva hozzá. Továbbá, a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás biztosítja a könnyű használatot különféle kiegészítőkkel, például autós tartókkal vagy töltőkkel.

Jellemzők:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További funkciók: MagSafe technológiával való kompatibilitás
- Szín: fekete és átlátszó
- Minta: glitter

A Glitter tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül erős védelmet nyújt a telefonod számára. A Glitter tok MagSafe számos teszten ment át.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű együttműködik a MagSafe és mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, power bankok, állványok stb.
- Sokáig átlátszó marad. Egy továbbfejlesztett antioxidáns réteg védi a sárgulástól, biztosítva a tok tartós tisztaságát.
- Védi a kamerádat a karcolásoktól. A kamera sziget körüli megemelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek a telefon asztalra helyezésekor keletkezhetnek.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az átlátszó dizájn glitteres felülettel megmutatja az okostelefon eredeti kinézetét, egy kis színt és ragyogást adva hozzá.

Rendkívüli védelem mindennapokra
Előfordul, hogy elejted a telefonod? A Glitter tok MagSafe rendkívül erős védelmet nyújt, amelyet szigorú körülmények között teszteltek. Az elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a tok akár 5,000 esést is képes károsodás nélkül elviselni.

MagSafe - kényelem a kezedben
A modern életstílus kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ezáltal autós tartók, töltők és power bankok használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Praktikusság és modernség egyben!

Átláthatóság éveken át
Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után besárgul. A fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe sokáig átlátszó marad. Ez azt jelenti, hogy a telefonod mindig újszerű kinézetű lesz, és a stílusos dizájnja változatlan marad.

A megérdemelt védelem a fotóidhoz
Tartsd biztonságban a kamerádat a Glitter tok MagSafe kamera szigete körüli megemelt peremével. Ez a kiegészítő védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek a telefon kemény felületekre helyezésekor keletkezhetnek. A fotóid mindig kristálytiszták lesznek, és a lencsék tökéletes állapotban maradnak.

Ragyogás és elegancia egyben
A Glitter tok MagSafe stílusos és átlátszó kialakítása tökéletes módja annak, hogy kiemeld okostelefonod eredeti kinézetét. A glitteres felület egyedi ragyogást ad a toknak, még vonzóbbá téve a telefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett