Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362910 Márka: Hurtel

Clear Case MagSafe iPhone 16 tok - átlátszó


Cikkszám: Clear Case MagSafe for iPhone 16 | EAN/Vonalkód: 5907769362910 | Márka: Hurtel

Clear Case MagSafe iPhone 16 tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Case MagSafe iPhone 16 tok - átlátszó A Clear Case MagSafe tok támogatja az induktív töltést, ami azt jelenti, hogy nem kell levenned a telefonodról a tokot a MagSafe töltő vagy a power bank használatához. A beépített erős mágnesek garantálják a telefon stabilitását töltés közben, így kiküszöbölve a folyamat megszakításának kockázatát. Tartós anyagokból készült, a tok kiváló védelmet nyújt a szerencsétlen esések hatásai ellen. Ezenkívül az átlátszó kialakítás lehetővé teszi, hogy megőrizd a telefon eredeti megjelenését, miközben megvéded a karcolásoktól.

Specifikáció:
- Sorozat: Clear Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: átlátszó

A Clear Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Támogatja az induktív töltést. A tok mágneses gyűrűje kompatibilis a MagSafe-fel.
- Garantálja a telefon stabilitását az induktív töltés során. Beépített mágnesek biztosítják a töltő automatikus pozícionálását a telefonhoz képest.
- Védi a telefont a szerencsétlen esések hatásaitól. A tok tartós anyagokból, például TPU-ból és PC-ből készült.
- Megakadályozza a karcolásokat a kamera lencséin. Emelt élek vannak a kamera sziget körül.
- Megőrzi a smartphone eredeti színét és formáját. A tok egy hatékony, de láthatatlan védelem, amely hosszú ideig átlátszó marad.

Kényelmes induktív töltés a tok eltávolítása nélkül
A Clear Case MagSafe tok a MagSafe technológiával kompatibilis mágneses gyűrűnek köszönhetően megkönnyíti a telefon induktív töltését – anélkül, hogy levennéd a tokot. Ezenkívül a MagSafe támogatása kiterjed a power bankokra és különféle kiegészítőkre is, mint például autós tartókra vagy állványokra.

Stabilitás és biztonság töltés közben
A beépített erős mágnesek nem csak automatikusan pozícionálják a töltőt a telefonhoz képest, hanem biztosítják, hogy az eszköz ne csússzon le a töltőről. Ez különösen fontos funkció azok számára, akik gyakran használják az induktív töltést. A Clear Case MagSafe használatával nem kell aggódnod a töltési folyamat megszakadása miatt.

Telefonvédelem a legmagasabb szinten
A tartós anyagokból készült Clear Case MagSafe kiváló védelmet nyújt az esések és ütődések ellen. Hatékonyan elnyeli az ütéseket, minimalizálva a telefon károsodásának kockázatát.

Védd meg a kamerádat a karcolások ellen
A Clear Case MagSafe tok egyik legfontosabb eleme a kamera sziget körüli emelt szerkezet. Ennek köszönhetően a lencsék védettek a karcolások ellen, még akkor is, ha a telefont kemény felületre helyezed. Ez egy fontos tulajdonság, amely segít megőrizni a fotók minőségét magas szinten.

Hosszú ideig tartó átlátszóság
A Clear Case MagSafe tok nemcsak védelmet nyújt, hanem megmutatja a smartphone eredeti dizájnjának szépségét is. Átlátszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a készülék színe és formája teljes mértékben érvényesüljön, ami különösen értékes azok számára, akik szeretnék élvezni telefonjuk esztétikáját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett