Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364037 Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16 Pro Max - rózsaszín csillogó


Cikkszám: Glitter Case for iPhone 16 Pro Max Pink | EAN/Vonalkód: 5907769364037 | Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16 Pro Max - rózsaszín csillogó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok iPhone 16 Pro Max - rózsaszín csillogó
A Glitter tok nemcsak védelmet nyújt, hanem egyedi stílust is, ami felkelti a figyelmet. Ezzel a tokkal nemcsak megvédheti telefonját a sérülésektől, hanem új, vonzó kinézetet is kölcsönözhet neki. A megemelt élek hatékonyan védik a képernyőt és a kamerát, így nem kell aggódnia a véletlen sérülések miatt. Mindezt egy áttetsző, csillogó kialakítással, ami a fényben ragyog.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter Case
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: rózsaszín-áttetsző
- Minta: csillogó

A Glitter tok legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt a leesések ellen. A Glitter tok rugalmas, de erős TPU anyagból készült.
- További védelmet biztosít a kamerának és a képernyőnek. A megemelt éleknek köszönhetően a képernyő és a kamera hatékonyan védett a karcolások és sérülések ellen.
- Kényelmes használatot garantál az érzékeny gomboknak köszönhetően. Speciálisan tervezett gombok lehetővé teszik az eszköz zavartalan és zökkenőmentes használatát.
- Megakadályozza a sárgulást egy fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően. A tok tulajdonságai hosszú távú áttetszőséget és tisztaságot biztosítanak.
- Javítja a telefon esztétikáját. Az áttetsző anyag csillogással stílust és eleganciát kölcsönöz bármely okostelefonnak.

Elegáns védelem az okostelefon számára
A Glitter tok hatékonyan elnyeli az ütődéseket és védi a készüléket a sérülésektől. Rugalmas, de rendkívül tartós TPU anyagból készült. A tok könnyen alkalmazkodik a telefonhoz, miközben szilárd védelmet nyújt.

Teljes körű védelem a kamerának és a képernyőnek
A megemelt éleknek köszönhetően a Glitter tok teljes körű védelmet nyújt mind a képernyőnek, mind a kamerának. Ez egy olyan megoldás, amely segít elkerülni a karcolásokat és sérüléseket.

Érzékeny és kényelmes gombok
Minden okostelefon-felhasználó értékelni fogja a Glitter tok érzékeny gombjait. Tökéletesen illeszkednek és könnyű, kényelmes használatot biztosítanak. Nincs szükség erős nyomásra - minden simán és ellenállás nélkül működik.

Hosszú távú áttetszőség
A Glitter tok fejlett antioxidáns réteggel van ellátva, amely hatékonyan megakadályozza a sárgulást. Ennek köszönhetően a telefon sokáig megőrzi eredeti megjelenését. Ez a réteg biztosítja, hogy a tok tiszta és újszerű maradjon, még hosszan tartó használat után is.

Stílusos dizájn csillogással
Az áttetsző tok csillogással nemcsak védelmet nyújt, hanem nagyszerű mód arra is, hogy kiemelje egyéni stílusát. A csillogás a fényben ragyog, így ragyogást és eleganciát kölcsönöz telefonjának. Ez a tökéletes választás azok számára, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett