Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485442 Márka: PURO

Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max - bézs


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P67DAYLBEG-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485442 | Márka: PURO

Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max - bézs

A Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max számára az elegancia és a megbízható védelem tökéletes kombinációját kínálja, amely tökéletesen kiegészíti új telefonodat. A részben átlátszó kivitel finoman kiemeli az iPhone színét, anélkül, hogy elrejtené az eredeti dizájnt. Tartós, puha szilikonból készült, amely magas szintű sérülésállóságot és hatékony védelmet nyújt a karcolások ellen a megemelt éleknek köszönhetően. A MagSafe-kompatibilitás akadálytalan töltést biztosít, és a speciális bevonat meggátolja az ujjlenyomatok megjelenését. Ha olyan tokot keresel, amely nem csak védelmet nyújt, hanem stílusos megjelenést is biztosít, a Puro Daylight MagSafe a tökéletes megoldás!

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Daylight
- Anyag: Szilikon
- MagSafe-kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: bézs

A Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max legfontosabb előnyei:

- Elegáns dizájn: A részben átlátszó kivitel tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez, megőrizve annak eredeti stílusát.
- Magas sérülésállóság: A puha szilikon és a megemelt élek kiváló védelmet nyújtanak az esések és karcolások ellen.
- MagSafe kompatibilitás: Akadálytalan töltés és teljes kompatibilitás a MagSafe technológiával, ami kényelmessé teszi a használatát.
- Védelem a szennyeződések ellen: A speciális bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését, így a tok mindig friss és esztétikus marad.
- Stílus és védelem egyben: A modern dizájn és az iPhone 16 Pro Max megbízható védelmének tökéletes kombinációja.

A részben átlátszó kivitel tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez

A Puro Daylight MagSafe tok finom, részben átlátszó kivitelű, amely lehetővé teszi az iPhone természetes megjelenésének megőrzését. Bármely telefon színét is választod, a tok tökéletesen illeszkedik hozzá, anélkül, hogy rontaná annak esztétikáját. Ez kiváló választás azok számára, akik az eleganciát és a minimalizmust értékelik, miközben gondoskodnak készülékük védelméről.

Magas sérülésállóság a megemelt éleknek és a puha szilikonnak köszönhetően

A kiváló minőségű puha szilikon használatának köszönhetően a Puro Daylight tok hatékony védelmet nyújt a véletlenszerű ütések és esések ellen. A megemelt élek tovább védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól, növelve ezzel telefonod élettartamát. Ez egy megbízható megoldás azok számára, akik valóban védelmet nyújtó tokot keresnek.

MagSafe-kompatibilitás

A Puro Daylight teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy zavartalanul használhatod a mágneses kiegészítőket és MagSafe töltőket. Anélkül, hogy levennéd a tokot, az iPhone 16 Pro Max készüléked mindig készen áll a gyors töltésre, növelve ezzel a használat kényelmét.

Az ujjlenyomatok nem maradnak meg a tokon

A speciális bevonatnak köszönhetően a Puro Daylight tok ellenáll a szennyeződéseknek és nem hagy ujjlenyomatokat. A tok mindig frissnek tűnik, anélkül, hogy gyakori tisztítást igényelne. Ez egy praktikus tulajdonság, amely biztosítja, hogy az iPhone 16 Pro Max mindig tökéletesen nézzen ki, függetlenül a használat intenzitásától.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett