Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364013 Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16 - pink csillogással


Cikkszám: Glitter Case for iPhone 16 Pink | EAN/Vonalkód: 5907769364013 | Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16 - pink csillogással


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok iPhone 16 - pink csillogással
A Glitter tok nem csak védelem, hanem egyedi stílus is, ami felkelti a figyelmet. Ennek a toknek köszönhetően telefonod védelmet kap a sérülésekkel szemben és új, vonzó megjelenést nyer. A megemelt élek hatékonyan védik a képernyőt és a kamerát, így nem kell aggódnod véletlen károk miatt. Mindez egy áttetsző dizájnnal, csillogással, ami fényben csillog.

Specifikációk:
- Sorozat: Glitter tok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Szín: pink-áttetsző
- Minta: csillogás

A Glitter tok legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt az esésekkel szemben. A Glitter tok rugalmas, ám erős TPU anyagból készült.
- További védelmet biztosít a kamerának és a képernyőnek. Az emelt éleknek köszönhetően a képernyő és a kamera hatékonyan védett a karcolásokkal és sérülésekkel szemben.
- Kényelmes használatot garantál érzékeny gombokkal. Speciálisan tervezett gombok sima és problémamentes eszközhasználatot tesznek lehetővé.
- Megelőzi a sárgulást egy fejlett oxidációgátló réteg segítségével. A tok tulajdonságai garantálják a hosszan tartó áttetszőséget és tisztaságot.
- Javítja a telefon esztétikáját. A csillámokkal ellátott áttetsző anyag stílust és eleganciát kölcsönöz bármely okostelefonnak.

Elegáns védelem az okostelefonodnak
A Glitter tok hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi a készüléket a sérülésektől. Rugalmas, de rendkívül tartós TPU anyagból készült. A tok könnyedén illeszkedik a telefonhoz, miközben szilárd védelmet nyújt.

Átfogóan védi a kamerát és a képernyőt
Az emelt éleknek köszönhetően a Glitter tok átfogó védelmet biztosít mind a képernyő, mind a kamera számára. Ez egy megoldás, amely segít elkerülni a karcolásokat és sérüléseket.

Érzékeny és kényelmes gombok
Minden okostelefon használó értékelni fogja a Glitter tok érzékeny gombjait. Tökéletesen illeszkednek és könnyű, kényelmes használatot biztosítanak. Nem kell aggódnod a nehézkes gombnyomás miatt - minden simán és ellenállás nélkül működik.

Hosszan tartó áttetszőség
A Glitter tok egy fejlett antioxidáns réteggel van ellátva, ami hatékonyan megelőzi a sárgulást. Ennek köszönhetően a telefonod sokáig megőrzi eredeti megjelenését. Ez a réteg biztosítja, hogy a tok tiszta maradjon és újszerűen nézzen ki még hosszú használat után is.

Stílusos dizájn csillámokkal
Az áttetsző, csillámos tok nem csak védelem, hanem egy tökéletes módja annak, hogy kihangsúlyozd az egyéni stílusodat. A csillámok fényben csillognak, ragyogást és eleganciát adva a telefonodnak. Ez a tökéletes választás azok számára, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett