Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363818 Márka: Hurtel

Clear Corner Case MagSafe tok iPhone 16 - átlátszó


Cikkszám: Masgafe Clear corner Case for iPhone 16 Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769363818 | Márka: Hurtel

Clear Corner Case MagSafe tok iPhone 16 - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Corner Case MagSafe tok iPhone 16 - átlátszó

Fedezze fel az új szintű védelmet és eleganciát a Clear Corner Case MagSafe tokkal. Ez az egyedi tok nemcsak teljes védelmet nyújt telefonjának, hanem megkönnyíti a MagSafe használatát is, így a vezeték nélküli töltés sosem volt még ilyen egyszerű. Az erős mágnes, a tökéletes illeszkedés és az elegáns design révén a Clear Corner Case MagSafe ideális választás azok számára, akik az funkcionalitást és a stílust egyaránt értékelik. Ez az átlátszó tok kiemeli telefonja eredeti színét és formáját.

Specifikáció:
- Sorozat: Clear Corner Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: átlátszó

A Clear Corner Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a biztonságos vezeték nélküli töltést a MagSafe kompatibilitással. Az erős mágnes lehetővé teszi a töltő pontos beállítását, amely megakadályozza a készülék véletlenszerű elmozdulását.
- Védi telefonját a károsodástól az optimalizált vastagság révén. A tok szilárd szerkezete megvédi a telefont a mindennapi fenyegetésektől.
- Ellenáll a sárgulásnak és kellemes tapintású hatást biztosít. A tok matt felülettel rendelkezik.
- Pontos illeszkedés a készülékhez. Az összes port és gomb kivágása lehetővé teszi az összes telefonfunkció könnyű elérését.
- Növeli a lencse védelmi szintjét az emelt élnek köszönhetően a kamera körül. Ez a speciális kialakítás megvédi a lencsét a karcolódástól és egyéb sérülésektől.

Biztonságos vezeték nélküli töltés
A Clear Corner Case MagSafe erős mágnessel rendelkezik, amely tökéletesen működik a MagSafe rendszerrel. Ez rendkívül kényelmessé és zökkenőmentessé teszi a vezeték nélküli töltést. A mágnes precízen beállítja a telefont a töltőre, amely megakadályozza a készülék véletlenszerű elmozdulását.

Megbízható védelem
Ne aggódjon a leesések és karcolások miatt! A Clear Corner Case MagSafe úgy lett tervezve, hogy teljes védelmet nyújtson telefonjának. A tok optimális vastagsága garantálja, hogy a készülék jól védett a mindennapi fenyegetésektől. Ezen túlmenően a szilárd konstrukció megvédi a telefont a károsodástól.

Kényelem és tartósság
A Clear Corner Case MagSafe rendkívüli használati kényelmet is nyújt. A matt felület kellemes tapintású hatást kínál. Ráadásul a speciális bevonat ellenáll a sárgulásnak, így a tok hosszú ideig megőrzi elegáns megjelenését.

Tökéletes illeszkedés a készülékhez
A Clear Corner Case MagSafe minden részletét gondosan úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen telefonjához. A portok és gombok pontos kivágásai lehetővé teszik az összes készülékfunkció könnyű elérését. Ennek köszönhetően teljes kényelemben élvezheti a használatot anélkül, hogy le kellene vennie a tokot.

Magas szintű kameravédelem
A lencse körüli emelt él a Clear Corner Case MagSafe-ben további védelmet nyújt telefonja kamerájának. Ez az innovatív kialakítás megvédi a lencsét a karcolásoktól és egyéb sérülésektől, ami különösen fontos a mindennapi használat során. Fotói mindig élesek és tiszták lesznek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett