Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006102 Márka: Geske

Geske Sonic Cool & Warm Arc- és Testmasszírozó 9in1 (magenta)


Cikkszám: GK000699MG01 | EAN/Vonalkód: 4099702006102 | Márka: Geske

Geske Sonic Cool & Warm Arc- és Testmasszírozó 9in1 (magenta)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Cool & Warm 9in1 Sonic arc- és testmasszírozó a Geske-től (magenta).
Fedezd fel a bőrápolás új korszakát a GESKE innovatív Cool & Warm Sonic arc- és testmasszírozójával. Ez az eszköz átalakítja a napi bőrápolási rutinodat. A fejlett technológia és az elegáns design kombinációjának köszönhetően a masszírozó nemcsak mély relaxációt biztosít, hanem hatékonyan elősegíti a bőr regenerációját is, professzionális szépségápolási kezelésekhez hasonlítható eredményeket nyújtva.


Harmonikus ápolás az ujjhegyeid alatt
A GESKE masszírozóval bármilyen típusú masszázs elérhetővé válik az otthonod kényelmében. Álmodsz egy hűtő terápiáról, hogy revitalizáld a bőröd? Vagy inkább egy melegítő masszázst szeretnél duzzanatok csökkentésére? Ez az eszköz könnyedén alkalmazkodik egyéni igényeidhez, támogatva a bőr megújulását és segítve az öregedés jelei elleni harcban. Mindehhez pedig nem szükséges bonyolult technológia – csak melegítsd fel az eszközt meleg vízben, vagy tedd a hűtőbe használat előtt. Ezek egyszerű megoldások, amelyek gyorsan eredményt hoznak!


Modern technológia a szépség szolgálatában
A vörös fény és a SmartSonic Pulsation technológia használata lehetővé teszi a bőr hatékony regenerációját és fiatalítását, gyors és látványos eredményeket nyújtva. Ezek az innovációk nem csupán megújítják a megjelenésedet, hanem hozzájárulnak bőröd általános állapotának javításához is. Az eszköz segít visszanyerni fiatalos ragyogásodat a sötét karikák és táskák csökkentésével, valamint a finom ráncok eltüntetésével.


Személyre szabott megközelítés egy intelligens alkalmazással
Csatlakozz az elégedett GESKE alkalmazás felhasználók soraihoz, és fedezd fel, hogyan alakíthatják át az AI algoritmusok napi bőrápolási szokásaidat. Használd ki a személyre szabott ajánlásokat és videó útmutatásokat, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni az eszközödből.


Luxus, amely díjat érdemel
A GESKE termékeit méltán ismerték el az ELLE első számú innovációjaként. Hatékonyságuk és sokoldalúságuk különleges elismerést érdemel, amit ez a rangos jelölés is bizonyít. Próbáld ki te is!


Sonic arc- és testmasszírozó Cool & Warm 9in1
Mágneses töltő


Gyártó: Geske
Modell: GK000699MG01
Szín: Magenta
Anyag: Szilikon
Vízállóság: IPX7
Töltési mód: Mágneses

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett