Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006324 Márka: Geske

Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozó (magenta)


Cikkszám: GK000701MG01 | EAN/Vonalkód: 4099702006324 | Márka: Geske

Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozó (magenta)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Álmodozol egy megnyugtató arc- és testmasszázsról az otthonod kényelmében? Most lehetséges a Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozóval. A bőrbarát szilikon és gömbölyű kialakítás lehetővé teszi a bőr stimuláló masszázsát, beleértve a nehezen elérhető szem- és orr területeit is. Ahhoz, hogy a készüléket teljes mértékben kihasználhasd, egyszerűen töltsd le az alkalmazást, ahol szinte végtelen lehetőségeket találsz a masszírozó használatára - mindegyik a bőröd igényei szerint készült. A Geske márkát az ELLE magazin a szépségipar No. 1 innovációjaként elismerte!

Ismerd meg a ragyogó bőr titkát
Frissességet és ragyogást sugárzó megjelenésre vágysz? A masszírozó nemcsak pihentető pillanatokat kínál, hanem egyszerű mélyhűtő rendszerével revitalizálja is a bőröd. Csak tedd a masszírozót a hűtőbe a masszázs előtt. Az eredmény: feszesebb, ragyogóbb és frissített bőr, amely pár perc alatt megszabadul a fáradtságtól és a duzzanatoktól.

Élvezd a fiatalság ragyogását
Feledd el a ráncokat és az öregedés jeleit! A masszírozó lehetőséget nyújt a bőr mély felmelegítésére is, amely megnyitja a pórusokat, javítja a keringést és helyreállítja a fiatalság ragyogását. A rendszeres felmelegítés rugalmassá teszi a bőrt és simítja annak textúráját, egész napos frissesség és energia érzését adva. Csak merítsd a masszírozót meleg vízbe a masszázs előtt. Egy egyszerű megoldás, amely elképesztő eredményeket hoz.

Személyre szabott tanácsok a bőrhöz
Nem tudod, hogyan ápoljad a bőröd? Semmi gond! A Geske alkalmazás mesterséges intelligencia algoritmusokat használ a bőr szkennelésére, amelyek alapján személyre szabott bőrápolási tanácsokat javasol az egyedi igényeidnek megfelelően. Biztos lehetsz benne, hogy minden masszázs foglalkozás kifejezetten a bőröd igényeire szabott, biztosítva a legjobb eredményeket.

Engedj a luxus kényeztetésének otthon
A Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozóval nem kell lemondanod a luxus pihentető pillanatairól. Akár felfrissülni szeretnél munka után, akár javítani a bőröd állapotán egy fontos esemény előtt, a masszírozó páratlan örömöt és fiatalságot biztosít miközben maximális kényelmet és praktikusságot nyújt. Ráadásul a masszírozó elegáns kialakítása varázslatos légkört kölcsönöz a bőrápolási rituáléidhoz.

Gyártó: Geske
Modell: GK000701MG01
Szín: Magenta
Anyaga: szilikon + magas minőségű üveg
Vízálló: 100%

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett