Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6936685220478 Márka: GameSir

Gaming Controller GameSir X2 Pro fehér USB-C okostelefon tartóval


Cikkszám: X2 Pro White | EAN/Vonalkód: 6936685220478 | Márka: GameSir

Gaming Controller GameSir X2 Pro fehér USB-C okostelefon tartóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

GameSir X2 Pro fehér vezérlő telefon tartóval
A GameSir X2 Pro fekete vezérlő modern megoldást kínál a mobil játékok rajongói számára. Közvetlen USB-C csatlakozással rendelkezik, nulla bemeneti késleltetéssel és lehetőséggel arra, hogy játék közben töltse a telefont. A GameSir alkalmazás segítségével a vezérlő billentyűk hozzárendelését és kompatibilitást biztosít olyan alkalmazásokkal, amelyek alapértelmezés szerint nem támogatják a vezérlőket. Tartóssága, építési minősége és további tartozékai kiváló választássá teszik minden játékos számára.

Közvetlen USB-C csatlakozás
A GameSir X2 Pro vezérlő közvetlen csatlakozást kínál a telefonhoz egy USB-C porton keresztül. Ez a funkció nemcsak gyors és stabil kapcsolatot biztosít, hanem kiküszöböli a bemeneti késleltetést is, ami kritikus a játék szempontjából. Ennek a megoldásnak köszönhetően a játékélmény zökkenőmentes és azonnali, jelentősen növelve a felhasználói kényelmet.

Áttöltési lehetőség
A vezérlő egyik egyedülálló tulajdonsága az áttöltési lehetőség. Ez lehetővé teszi, hogy játék közben töltse a telefont, ami rendkívül praktikus és hosszú játékidőket tesz lehetővé anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt. Ez a megoldás különösen előnyös a játékosok számára, akik sok órát töltenek kedvenc játékaikkal.

Személyre szabhatóság a GameSir alkalmazással
A GameSir alkalmazása új lehetőségeket nyit meg a személyre szabhatóság terén. A felhasználók a saját preferenciáik szerint rendelhetnek hozzá billentyűket, ami különösen hasznos olyan játékokban, amelyek gyors és pontos reakciókat igényelnek. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a vezérlő olyan alkalmazásokkal is működjön, amelyek alapértelmezés szerint nem támogatják a vezérlőket, jelentősen kibővítve a kompatibilis játékok körét.

Magas minőség és tartósság
A GameSir X2 Pro vezérlő Kailh mikrokapcsolókkal van felszerelve, amelyek élettartama akár 3 millió kattintás is lehet, valamint analóg ravaszokkal, amelyek Hall Effect mágneses szenzorokkal működnek. Építési minősége nemcsak tartósságot, hanem pontosságot is biztosít, ami elengedhetetlen a igényes játékosok számára.

Kényelem és ergonómia
A vezérlő mindössze 179g súlyú, és méretei kényelmes fogást és manipulációt biztosítanak játék közben. A csomag tartalmaz még hüvelykujj borításokat is, amelyek egyénileg testreszabhatók, növelve ezzel a felhasználói kényelmet.

Csomag tartalma:

-Vezérlő x 1
-Tok x 1
-Homorú hüvelykujj borítás x 2
-Domború hüvelykujj borítás x 2
-Xbox Game Pass Ultimate Kártya x 1
-Felhasználói kézikönyv x 1
-Köszönet és Utólagos Támogatás Kártya x 1
-GameSir Matrica x 1
-Tanúsítvány x 1

Márka: GameSir
Modell: X2 Pro
Szín: Fehér
Élettartam: 3 millió kattintás
Mikrokapcsolók: Kailh
Gomb aktiválási távolság: 0.6mm
Gomb aktiválási erő: 75±10g
Súly: 179g
Méretek: 184 x 85 x 37
Analóg ravaszok: Igen, Hall Effect mágneses szenzorok
Analóg joysticks: Igen, Alps
Kompatibilitás: 110-179mm hosszú telefonokkal

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett