Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6936685220508 Márka: GameSir

GameSir X2 Pro Fehér USB-C konzol, telefon tartóval


Cikkszám: X2 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6936685220508 | Márka: GameSir

GameSir X2 Pro Fehér USB-C konzol, telefon tartóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

31600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

GameSir X2 Pro Fekete konzol telefon tartóval

A GameSir X2 Pro Fekete konzol modern megoldás a mobiljátékok szerelmeseinek. Közvetlen USB-C csatlakozással, nulla késleltetéssel és a lehetőséggel, hogy játékközben töltse a telefonját. A GameSir App segítségével a konzol lehetőséget biztosít a gombok testreszabására és kompatibilis azokkal az alkalmazásokkal, amelyek alapból nem támogatják a konzolokat. Tartóssága, építési minősége és kiegészítői miatt kiváló választás bármely játékos számára.

Közvetlen USB-C csatlakozás
A GameSir X2 Pro konzol közvetlen csatlakozást biztosít a telefonjához az USB-C porton keresztül. Ez a funkció nem csak gyors és stabil kapcsolatot biztosít, hanem megszünteti a bemeneti késleltetést is, ami kritikus fontosságú a játék során. Ez a megoldás sima és válaszkész játékélményt biztosít, jelentősen növelve a felhasználói kényelmet.

Áttöltési töltés
A konzol egyik egyedülálló funkciója az áttöltési töltés. Ez lehetővé teszi, hogy a telefonját játékköben töltse, ami rendkívül praktikus és hosszú játékmeneteket tesz lehetővé anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt. Ez a funkció különösen hasznos a játékosok számára, akik órákon át játszanak kedvenc játékaikkal.

Testreszabás GameSir App-vel
A GameSir App új testreszabási lehetőségeket nyit meg. A felhasználók saját igényeik szerint térképezhetik fel a gombokat, ami különösen hasznos az olyan játékokban, amelyek gyors és pontos reakciókat igényelnek. Az alkalmazás lehetővé teszi azt is, hogy a konzol olyan alkalmazásokkal működjön, amelyek alapvetően nem támogatják a konzolokat, jelentősen bővítve a kompatibilis játékok körét.

Magas minőség és tartósság
A GameSir X2 Pro konzol Kailh mikro-kapcsolókkal van felszerelve, amelyek garantálóak 3 millió kattintás élettartamot, és analóg ravasztokkal, Hall Effect Magnetic Sensors-szel. Az építési minőség nem csak tartósságot, hanem precizitást is biztosít, ami elengedhetetlen a képzette játékosok számára.

Kényelem és ergonómia
A konzol tömege mindössze 179g, és méretei kényelmes fogást és manipulációt biztosítanak a játék során. Ezenkívül tartozékként hüvelykujjfedők is találhatók a csomagban, amelyek testreszabhatók az egyéni igényekhez, fokozva a felhasználói kényelmet.

Csomag tartalma
1 konzol
1 hordozótáska
2 konkáv hüvelykujjfedő
2 konvex hüvelykujjfedő
1 Xbox Game Pass Ultimate kártya
1 felhasználói kézikönyv
1 köszönőkártya és utószerviz szolgáltatási kártya
1 GameSir matrica
1 tanúsítvány

Márka: GameSir
Modell: X2 Pro
Szín: Fekete
Élettartam: 3 millió kattintás
Mikrokapcsolók: Kailh
Gomb Aktiválási Távolság: 0.6mm
Gomb Aktiválási Erő: 75±10g
Súly: 179g
Méretek: 184 x 85 x 37g
Analóg Ravaszt: Igen, Hall Effect Magnetic Sensors
Analóg Joysztik: Igen, Alps
Kompatibilitás: Telefonok 110-179g hosszúsággal

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett