Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971220743 Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Sony Playstation Portalhoz


Cikkszám: 24817-0 | EAN/Vonalkód: 8809971220743 | Márka: Spigen

Spigen Glas.tR EZ Fit üvegfólia Sony Playstation Portalhoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig rettegtél az edzett üveg használatától, most megoldódtak a problémáid! Az edzett üveget egy tökéletesen a tablet elejére illeszkedő rögzítőkeret védi, így tökéletesen pozícionálhatod azt a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette az összeállítási módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív. A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastagságú bevonat, melyet a gyártási és keményítési folyamat során 9H-ra edzettek. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak még éles tárgyak, például kulcsok vagy kések érintkezése esetén is. Az üveg oleofób és hidrofób réteggel van bevonva, mely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Emellett nem befolyásolja az érintési érzékenységet, és rendkívül sima, így az ujj mozgatása a képernyőn élvezetessé válik. Az üveg kifejezetten a képernyő karcolások elleni védelmére készült, és minimalizálja a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során. Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen Az üveg/ fólia csak a képernyő sík részének van kivágva a meghatározott domború struktúrával, az adott készülékmodell gyártója által elkészített sablon alapján. Csak az ilyen vágás biztosít teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel.
A kijelzők széleinek különböző marása miatt a védőfólia/üvegfelhelyezése után a képernyő körül finom levegő árnyék keletkezhet. Ez természetes jelenség és magától a képernyőtől függ. TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízpára elnyeli az összes port a légkörből, amely így nem zavarhatja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.
3) Helyezd a keretet a még fel nem helyezett üveggel a készülék elejére.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Szabadulj meg a légbuborékoktól azáltal, hogy az egészet alaposan körkörös mozdulatokkal nyomkodod körülbelül több tucat másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg minél szorosabban tapadjon a képernyőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Rendkívül könnyű telepíteni a rögzítő keretnek köszönhetően
- 9H keménység
- Finoman megmunkált, érintésre kellemes 2.5D szélek
- Plusz oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintési funkcionalitást
- Méretek: 190x108mm CSOMAG TARTALMA:
1 x Spigen Glas.TR EZ Fit
1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett