Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472795676 Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T10 (sárga)


Cikkszám: TF-T10-yellow | EAN/Vonalkód: 6975472795676 | Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T10 (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T10 fülhallgató (sárga)

A Transformers True Wireless TF-T10 egy csúcskategóriás fülhallgató, amelyet zenehallgatók és játékosok számára terveztek, akik kiváló hangminőséget és modern funkciókat értékelnek. A Bluetooth 5.4 technológiának köszönhetően stabil kapcsolatot, alacsony energiafogyasztást és rendkívül alacsony késleltetést biztosít, ami a játékok közben kritikus. Az ergonomikus kialakítás, az érintésvezérlés és az IPX5 szintű vízállóság csak néhány azon előnyök közül, amelyek ideális választássá teszik őket az aktív életmódot folytatók számára.

Páratlan hangminőség és zajcsökkentés
A TF-T10 fülhallgatók 10 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkeznek, amelyek erőteljes, mély basszust és kristálytiszta magas hangokat nyújtanak. A veszteségmentes, nagyfelbontású renderelési technológia használatával a hang rendkívül valósághű és részletgazdag. Emellett a zajcsökkentő ENC (Environmental Noise Cancellation) mikrofonok biztosítják, hogy beszélgetéseid tiszták legyenek még zajos környezetben is, ami értékes mind a munkában, mind pedig a játéknál.

Kényelmes és érintésvezérlés
A Transformers TF-T10 intuitív és kényelmes érintőpanel-vezérléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hívások, a zene és a módok egyszerű kezelését. Egy érintéssel válthatsz számot, állíthatod a hangerőt, fogadhatod a hívásokat, és gyorsan válthatsz a zene és a játékmódok között. Ideális azok számára, akik teljes kontrollt szeretnének a fülhallgatóik felett anélkül, hogy ki kellene venniük a telefont a zsebükből.

Megbízható Bluetooth 5.4 kapcsolat
A TF-T10 fülhallgatók a legújabb Bluetooth 5.4 technológiát használják, amely stabil kapcsolatot biztosít akár 10 méteres távolságig, és mindössze 50 ms késleltetést nyújt. Ez tökéletessé teszi a fülhallgatókat mind zenehallgatáshoz, mind pedig online játékokhoz, ahol minden másodperc számít. Az első párosítás után automatikusan csatlakoznak a hangforráshoz, amint kiveszed őket a tokból, így sokkal könnyebben használhatók.

Hosszú üzemidő és gyors töltés
A 350 mAh-s töltőtokkal a TF-T10 fülhallgatók akár 60 órányi teljes lejátszási időt biztosítanak. Egyetlen töltéssel a fülhallgatók 6 órányi folyamatos használatot nyújtanak, és a tok akár ötször is újra tudja tölteni azokat. Ráadásul a USB-C kábellel történő töltés mindössze 1,5 órát vesz igénybe, így a fülhallgatók mindig készen állnak arra, hogy használatra fogják őket, amikor szükséged van rájuk.

IPX5 ellenállás
A TF-T10 fülhallgatók IPX5 szintű nano bevonattal rendelkeznek, amely hatékonyan védi őket a víztől és az izzadságtól. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet élvezhesd intenzív szabadtéri edzések vagy esőben való séták közben anélkül, hogy aggódnod kellene az eszköz sérülése miatt. Így tökéletes társaivá válnak bármilyen tevékenység közben, függetlenül az időjárási körülményektől.

Transformers in-ear fülhallgatók
Töltőtok in-ear fülhallgatókhoz x 1
USB-C töltőkábel x 1
Felhasználói útmutató x 1

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T10-sárga
Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli (Bluetooth 5.4)
Különleges jellemzők: ENC zajcsökkentés, érintésvezérlés, IPX5 vízállóság
Hangszóró: Dinamikus, 10 mm-es
Bluetooth hatótáv: 10 méter
Üzemidő: 6 óra egyetlen töltéssel, 60 óra töltőtokkal együtt
Töltési idő: 1,5 óra (töltőtok)
Tok kapacitása: 350 mAh
Hangkésleltetés: 50 ms
Vízállóság: IPX5

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett