Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408551 Márka: QCY

Earphones TWS QCY T13 ANC2, ANC (fehér)


Cikkszám: HT09 white | EAN/Vonalkód: 6957141408551 | Márka: QCY

Earphones TWS QCY T13 ANC2, ANC (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY T13 ANC2 Fülhallgató (Fehér)

Szabadulj meg a zajtól és élvezd a fantasztikus hangminőséget! A QCY T13 ANC2 fülhallgatók aktív zajszűréssel (ANC) rendelkeznek, és 10 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve. A négy beépített mikrofonjuknak köszönhetően telefonhívásokhoz is tökéletesek. Akár 30 óra használati időt biztosítanak (a töltőtokkal), és páratlan felhasználói kényelmet garantálnak. Kényelmes, antibakteriális fülillesztékkel rendelkeznek, és praktikus érintőpaneljeiknek köszönhetően könnyen kezelhetők. Letöltheted a dedikált QCY alkalmazást is, amely további funkciókat tesz elérhetővé.

Aktív Zajszűrés (ANC)
Mondj búcsút a zavaró zajoknak, és koncentrálj arra, ami igazán fontos számodra. Ezek a fülhallgatók támogatják az ANC-t, és akár 28 dB-ig is képesek kiiktatni a szükségtelen hangokat. Mostantól csak te és a kedvenc zenéd! Szeretnéd hallani, mi történik körülötted? Egyszerűen aktiváld az Áttetszőség módot – így élvezheted a zenét anélkül, hogy elveszítenéd a kapcsolatot a környezeteddel. Ez tökéletes megoldás, amikor beszélgetni szeretnél valakivel, vagy attól tartasz, hogy lemaradnál egy fontos bejelentésről a vasútállomáson vagy a repülőtéren.

Kiváló Telefonhívásokhoz
Mostantól akadályok nélkül telefonálhatsz, bárhol is legyél – akár rendkívül zajos környezetben is. Ezek a fülhallgatók négy mikrofonnal vannak felszerelve, amelyek hatékonyan rögzítik a hangodat, és ENC (Környezetzaj-szűrő) algoritmust támogatnak, amely kiszűri a szükségtelen háttérzajokat. Így a hívóid probléma nélkül hallanak majd téged – a QCY T13 ANC2 akár 25 km/h sebességgel fújó széllel is megbirkózik.

Kiváló Hangminőség
Fedezd fel kedvenc dalaid még jobb minőségben. A T13 ANC2 fülhallgatókat 10 mm-es meghajtókkal szerelték fel, amelyek tiszta énekhangokat és mély, erőteljes basszust biztosítanak. Emellett a speciális CCAW tekercs használata tovább javítja a közép- és magas hangokat. Mindez egy felejthetetlen zenei élményt nyújt.

Bluetooth 5.3
Ezek a fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak, amely gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Kiváló választás játékosok számára is – alacsony, mindössze körülbelül 0,068 másodperces késleltetésükkel garantálják a tökéletes hang- és képszinkronizálást. Ez még élvezetesebbé teszi a játékélményt! Továbbá, a fülhallgatókat egyszerre két eszközzel is párosíthatod, és könnyedén válthatsz közöttük.

Hosszú Lejátszási Idő
Nem kell aggódnod, hogy a fülhallgatók túl gyorsan lemerülnek. Teljes feltöltés esetén a QCY T13 ANC2 fülhallgatók ANC mód bekapcsolása mellett körülbelül 5,5 órán át képesek zenét lejátszani, vagy akár 7 órán keresztül ANC mód nélkül. Emellett a mellékelt töltőtokkal ez az idő 22 órára nő ANC módban, vagy 30 órára anélkül.

Felhasználói Kényelem
Élvezd a legnagyobb kényelmet kedvenc dalaid hallgatása közben. Ezek a fülhallgatók ergonomikus kialakításukkal tűnnek ki, amelyek tökéletesen illeszkednek a füled alakjához és kivételes kényelmet biztosítanak. Nem kell aggódnod a fájdalom vagy fáradtság miatt, még hosszú órák használata után sem. További előny a T13 ANC2 modellnél az antibakteriális fülilleszték, amely biztonságos az egészségedre és bőrbarát.

Kényelmes Kezelés
A fülhallgatókon beépített érintőpanelek találhatók, amelyekkel kényelmesen szüneteltetheted a lejátszást, számokat ugorhatsz át, aktiválhatod a hangasszisztenseket, vagy engedélyezheted az alacsony késleltetési módot, többek között. Ha további funkciókra vágysz, telepítsd a QCY alkalmazást, amely lehetővé teszi a vezérlők személyre szabását és a hangszínszabályzó (EQ) beállításainak módosítását.

A csomag tartalma:

- Fülhallgatók

- Töltőtok

- Tartalék fülillesztékek

- Töltőkábel (USB-A - USB-C)

- Felhasználói kézikönyv

Márka: QCY

Név: T13 ANC2

Modell: BH23HT09A

Szín: Fehér

Párosítási Név: QCY T13 ANC2

Bluetooth Verzió: 5.3

Hatótáv: Akár 10 m

Bluetooth Profilok: HFP / A2DP / AVRCP

Kompatibilis Rendszerek: iOS / Android

Lejátszási Idő Egy Töltéssel: ANC Módban: Akár 5.5 óra; ANC Nélkül: Akár 7 óra

Összesített Lejátszási Idő: ANC Módban: Akár 22 óra; ANC Nélkül: Akár 30 óra

Töltőtok Akkumulátor Kapacitása: 380 mAh

Töltési Port: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett