Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6933037202236 Márka: 1MORE

Fülhallgató TWS 1MORE Comfobuds 2 (fekete)


Cikkszám: ES303-Black | EAN/Vonalkód: 6933037202236 | Márka: 1MORE

Fülhallgató TWS 1MORE Comfobuds 2 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

1MORE ComfoBuds 2 fejhallgató (fekete)
Válaszd a funkcionalitást, a kényelmet és a stílust a 1MORE segítségével. A ComfoBuds 2 fejhallgatók 13,4 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkeznek, melyek újra megszerettetik veled a zenét. A kettős mikrofonok ENC zajszűréssel lehetővé teszik a szabad beszélgetést. A hardver játék módot kínál és alacsony késleltetést biztosít. A Bluetooth 5.2-nek köszönhetően stabil átvitelt fogsz élvezni. A fejhallgatók üzemideje egyetlen töltéssel akár 24 óra is lehet. Az érintőpanelek kényelmes kezelést tesznek lehetővé, és az IPX5 vízállóságnak köszönhetően kedvenc dalaid szinte bármilyen körülmények között hallgathatod.

Lenyűgöző hangzás
Hagyd, hogy kedvenc dalaid új érzelmeket ébresszenek benned. A 1MORE fejhallgatók 13,4 mm-es dinamikus meghajtókkal és LCP kompozit membránnal rendelkeznek, amelyek garantálják a tiszta és természetes hangzást, nem hiányzik semmi részlet - sem a vokál, sem a gitárhang, sem az erőteljes basszus.

EQ beállítások
Személyre szabhatod a 1MORE fejhallgatók teljesítményét az EQ beállítások módosításával. 12 lehetőség áll rendelkezésedre, amelyeket a 1MORE MUSIC alkalmazásban érhetsz el. Legyen szó rockról, hip-hopról, klasszikus vagy elektronikus zenéről, biztosan megtalálod a neked tetsző beállítást!

Maximális kényelem
A ComfoBuds 2 fejhallgatók garantálják a kényelmet. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fülekhez. Egy fülhallgató súlya mindössze 4,3 g. A cserélhető szilikon párnák egész napos kényelmet és hatékony szigetelést biztosítanak, így maximális hangminőségben részesülhetsz. Továbbá a töltőtok UV bevonata rendezett megjelenést és ujjlenyomat-ellenállást biztosít.

Stabil kapcsolat
A Bluetooth 5.2 technológiának köszönhetően stabil, gyors és zökkenőmentes kapcsolatra számíthatsz. A ComfoBuds 2 fejhallgatók automatikusan csatlakoznak az utoljára párosított eszközhöz, amikor eltávolítod őket a töltőtokból. Tapasztald meg, milyen kényelmes ez!

Játék mód
Semmi sem állhat többé az utadba, hogy elérd a vágyott győzelmet. Válaszd a játék módot a 1MORE MUSIC alkalmazásban, és élvezd a 100 ms késleltetést a játék során. Tapasztald meg, mennyivel élvezetesebb a játék, amikor a hang és a videó tökéletesen szinkronban van.

Kiváló minőségű mikrofonok
Telefonhívások zavartalansága érdekében a ComfoBuds 2 fejhallgatók négy mikrofont kínálnak, amelyek támogatják az ENC zajszűrést. Ennek eredményeként hatékonyan kiszűrik a felesleges háttérzajokat és pontosan rögzítik a hangodat. Most kényelmesen beszélhetsz, még egy rendkívül zsúfolt helyen is.

Akár 24 órás üzemidő
Azt szeretnéd, hogy kedvenc dalaid reggeltől estig kísérjenek? A ComfoBuds 2-vel ez lehetséges! Egy töltés elegendő ahhoz, hogy a fejhallgatók 6 órán keresztül működjenek. A töltőtok 18 órával meghosszabbítja ezt az időt, összesen akár 24 órára. 15 perc töltés elegendő további 3 óra lejátszáshoz.

Átgondolt megoldások
A ComfoBuds 2 IPX5 vízálló, így akár esős napokon is társad lehet. Amikor kiveszed a fülhallgatókat a füleidből, a zenelejátszás automatikusan szünetel, amíg vissza nem teszed őket. Az érintőpanelek lehetővé teszik a zenelejátszó kényelmes vezérlését, a bejövő hívások kezelését és a hangasszisztens aktiválását anélkül, hogy a telefonodhoz kéne nyúlnod.

A csomag tartalma:

- Fülhallgatók x1

- Töltőtok x1

- Pár szilikon füldugó (S) x1

- USB-C töltőkábel x1

- Felhasználói kézikönyv x1


Gyártó
1MORE

Modell
ES303

Fülhallgató akkumulátor kapacitása
43 mAh

Töltőtok akkumulátor kapacitása
410 mAh

Fülhallgató töltési ideje
körülbelül 40 perc

Töltőtok töltési ideje
körülbelül 80 perc

Üzemidő
8 óra vagy 24 óra (töltőtokkal)

Impedancia
28Ω

Bluetooth verzió
5.2

Bluetooth protokollok
HFP / A2DP / AVRCP

Bemenet
5V/1A

Üzemi hőmérséklet
0°C és 45°C között

Fülhallgató súlya
4.3 g

Töltőtok súlya
36.5 g

Szín
fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett