Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6933037201659 Márka: 1MORE

Fülhallgató TWS 1MORE ColorBuds 2, ANC (fekete)


Cikkszám: ES602-Black | EAN/Vonalkód: 6933037201659 | Márka: 1MORE

Fülhallgató TWS 1MORE ColorBuds 2, ANC (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

1MORE ColorBuds 2 fülhallgatók (fekete)
Engedd át magad a zenének a 1MORE-ral és fedezd fel a zenét egy új módon. A ColorBuds 2 fülhallgatók 7 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, hogy a legjobbat hozd ki a kedvenc dalaidból. A Bluetooth 5.2 technológia stabil kapcsolatot garantál, az ANC funkció pedig csak azt hallatja meg, amit te szeretnél. Az eszköz üzemideje akár 24 óra is lehet, és vezeték nélkül is újra töltheted energiatartalékait. Testreszabhatod a fülhallgatók teljesítményét a saját preferenciáid alapján a SoundID segítségével.

Hallj minden részletet
A ColorBuds 2 7 milliméteres dinamikus meghajtói minimalizálják a torzítást és visszaállítják a hangot az eredeti tónusba. Ennek eredményeként a 1MORE fülhallgatók kiváló, kiegyensúlyozott hangzást nyújtanak magas felbontással és éles basszussal. Továbbá támogatják a SoundID technológiát. A 1MORE Music alkalmazás segítségével létrehozhatod a saját hangprofilodat. Mostantól személyre szabott zenehallgatási élményben lehet részed!

A tökéletes megoldás játékosok számára
Ha játékos vagy, akkor biztosan tudod, milyen hátrányos a késés dinamikus játékok során. A ColorBuds 2 TWS fülhallgatókkal búcsút mondhatsz ennek a problémának. Az adaptív aptX, TM és AAC kodekek tökéletes szinkronizációt garantálnak a videó és a hang között. Ezen kívül a 1MORE fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.2 technológiát, amely a Qualcomm chipkészlettel kombinálva gyors és megbízható adatátvitelt biztosít. Így gyorsan reagálhatsz az ellenfeled mozdulatára és megszerezheted az újabb győzelmet!

ANC zajcsökkentés és Átlátszósági mód
Hallj csak azt, amit hallani szeretnél. A ColorBuds 2 fülhallgatók ANC zajcsökkentő technológiát kínálnak, így a választott audió tartalmat hallgathatod zavaró környezeti zajok nélkül. Szeretnél tudatában lenni a környezetednek, hogy ne maradj le egy fontos bejelentésről a vasútállomáson, vagy szeretnél rövid beszélgetést folytatni anélkül, hogy levennéd a fülhallgatókat? Válaszd az Átlátszósági módot!

Kiváló minőségű mikrofonok
Végezz telefonhívásokat zavartalanul. A ColorBuds 2 négy mikrofonnal rendelkezik cVc 8.0 aktív zajcsökkentéssel, amely hatékonyan kiszűri a szükségtelen háttérzajt, és biztosítja, hogy hívott személy hallja minden szavad, még akkor is, ha zsúfolt helyen beszélsz.

Akár 24 órás üzemidő
Hallgass zenét megszakítás nélkül, bárhol is legyél. Egy töltéssel akár 8 órás üzemidőt biztosítanak a fülhallgatók (ha nem használod az ANC funkciót). A töltőtok lehetővé teszi, hogy ezt az időtartamot akár 24 órára meghosszabbítsd. Kiürültek a ColorBuds 2 rossz időpontban? Nem probléma! Mindössze 15 perc töltés elég ahhoz, hogy további 2 órányi működést élvezhess. Töltsd fel felszerelésedet a mellékelt USB-C kábellel vagy vezeték nélkül.

Praktikus megoldások
Tedd a kényelmet első helyre a 1MORE-ral! A ColorBuds 2 fülhallgatók automatikusan párosodnak az utoljára csatlakoztatott eszközzel, amint kinyitod a töltőtokot. Emellett, amikor kiveszed a fülhallgatókat a füledből, a zenelejátszás megszakad, amíg vissza nem teszed őket. Említést érdemel még az IPX5 szintű vízállóság, így kedvenc dalaidat intenzív edzés közben is hallgathatod aggodalom nélkül.

Érintésvezérlés
Nem kell többé a zsebedbe nyúlnod a telefonodért, hogy megállítsd vagy folytasd a lejátszást, fogadj egy bejövő hívást, vagy aktiváld a hangasszisztenst. A ColorBuds 2 fülhallgatók érintőpaneljei kényelmes vezérlést biztosítanak. A 1MORE Music alkalmazásból módosíthatod a beállításaidat és élvezheted álmaid kényelmét.

Ergonomikus kialakítás
A 1MORE fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a füledbe, anélkül, hogy kellemetlen kényelmetlenséget okoznának. Emellett rendkívül könnyűek - egy fülhallgató súlya nem haladja meg a 4.9 g-ot. Az eszközt stílusos kialakítás is jellemzi, és az UV bevonatnak köszönhetően ellenáll a foltoknak és az ujjlenyomatoknak.

Tartozékok:
- Fülhallgatók x1
- Töltőtok x1
- USB-C töltőkábel x1
- Cserélhető sapkák (XS, S, L) x3 pár
- Felhasználói kézikönyv x1

Gyártó
1MORE

Model
ES602

Fülhallgató akkumulátor kapacitás
55 mAh

Töltőtok akkumulátor kapacitás
410 mAh

Üzemidő
ANC funkcióval: 6 óra vagy 18 óra (töltőtokkal); ANC funkció nélkül: 8 óra vagy 24 óra (töltőtokkal)

Fülhallgató töltési ideje
70 perc

Töltőtok töltési ideje
85 perc

Bemenet
5V/1A

Impedancia
32Ω

Bluetooth típusa
5.2

Bluetooth hatótáv
akár 10 m

Bluetooth protokollok
HFP / A2DP / AVRCP

Üzemi hőmérséklet
0°C - 45°C

Fülhallgató súlya
4.9 g

Töltőtok súlya
34.5 g

Fülhallgató méretei
27 x 21 x 20 mm

Töltőtok méretei
60 x 30 x 38 mm

Szín
fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett