Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247530 Márka: Edifier

Edifier X5 Pro TWS fülhallgató (bézs)


Cikkszám: X5 Pro ivory | EAN/Vonalkód: 6923520247530 | Márka: Edifier

Edifier X5 Pro TWS fülhallgató (bézs)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier X5 Pro TWS fülhallgató (bézs)

Mondjon búcsút a zavaró zajoknak, és koncentráljon kedvenc dalaira! Az Edifier X5 Pro TWS fülhallgató aktív ANC zajszűrést kínál, és a dinamikus, 10 mm-es, titánbevonatú grafikával ellátott meghajtóknak köszönhetően kiváló hangminőséget garantál. Hosszú üzemidejük (akár 7 óra) és IP55 vízállóságuk is megkülönbözteti őket. A beépített mikrofonoknak köszönhetően emellett szabadon telefonálhat, a dedikált Edifier ConneX alkalmazás pedig számos további funkcióhoz biztosít hozzáférést. A fülhallgató egy speciális Game módot is támogat, amely lehetővé teszi, hogy rendkívül alacsony késleltetést élvezhessen.

Felejtse el a zavaró zajokat!
Szeretné nyugodtan és csendben hallgatni lejátszási listáit vagy kedvenc podcastját? Az X5 Pro fülhallgatóval könnyen kizárhatja a felesleges zajokat, és arra koncentrálhat, ami a legfontosabb számára! A fülhallgató támogatja az aktív ANC zajszűrést, így hatékonyan elnyomja a nem kívánt zajokat. Van egy átlátszó üzemmód is, amellyel anélkül hallgathatja a zenét, hogy elveszítené a kapcsolatot a környezettel. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy lemarad egy fontos bejelentésről a repülőtéren, vagy lemarad egy kolléga üzenetéről! Az üzemmódok között kényelmesen válthat az erre a célra szolgáló alkalmazással is.

Kiváló minőségű hangzás minden helyzetben
Élvezze a fantasztikus hangminőséget zenehallgatás közben és telefonálás közben is! Az X5 Pro fülhallgató 10 mm-es dinamikus meghajtókkal rendelkezik, amelyek tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak. Figyelemre méltóak a támogatott audiokodekek is - a széles körben használt SBC és az Apple által elsősorban használt AAC. Ezek még jobb hangzást és kompatibilitást biztosítanak a készülékek széles skálájával. Ezenkívül minden fülhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amely AI-algoritmusokat használ, hogy tiszta, természetes hangzást garantáljon még telefonhívások során is. Így Ön és hívott partnerei gond nélkül hallhatják egymást!

Alacsony késleltetés
A fülhallgató Bluetooth 5.3 csatlakozást kínál az A2DP, AVRCP és HFP profilok támogatásával, így gyors, stabil és megbízható jelátvitelt biztosít akár 10 m-es hatótávolsággal. A gyártó a játékosok számára is készült valami különlegességgel - egy további Game mód is elérhető, amely hihetetlenül alacsony, mindössze 0,08 s késleltetést garantál. A kép és a hang tökéletes szinkronizálása biztosítja, hogy ellenfelei ne érjék meglepetésként - szerezzen előnyt már a kezdetektől fogva, és élvezze az izgalmas játékot!

Hosszú üzemidő
A nagy teljesítményű akkumulátoroknak köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a fülhallgató túl gyorsan lemerül. Az X5 Pro körülbelül 5 órán át képes zenét lejátszani, ha az ANC mód be van kapcsolva, vagy körülbelül 7 órán át, ha nem használja. A mellékelt töltőtokkal ráadásul ezt az időt 22, illetve 31 órára hosszabbíthatja meg. De ez még nem minden - a fülhallgató mindössze 15 perces töltésével további egy órán keresztül hallgathatja kedvenc zeneszámait!

Extra funkciók az alkalmazással
Hozzon ki még többet a fülhallgatóból! Mindössze annyit kell tennie, hogy telepíti a dedikált Edifier ConneX alkalmazást, amely rengeteg klassz funkciót kínál! Segítségével például az érintésvezérlést a saját ízlése szerint alakíthatja, valamint megváltoztathatja az equalizer (EQ) beállításait - 3 kész előbeállítás van, például klasszikus, pop és klasszikus rock. Lehetőség van a zajcsökkentés és az átlátszó üzemmód közötti váltásra. Az alkalmazás lehetővé teszi a fülhallgató gyors helymeghatározását is, egy térképen mutatja az utolsó ismert pozícióját, és lehetővé teszi a hangjelzés távoli bekapcsolását.

A kényelem érdekében
A fülhallgató nagyon könnyű és kényelmes, így órákon át hallgathatja kedvenc dalait anélkül, hogy kényelmetlenségtől vagy fáradtságtól kellene tartania. Emellett IP55-ös por- és nedvességállósági besorolással is büszkélkedhetnek, így intenzív edzés közben is használhatja őket. A készlet három méretben (S, M, L) cserélhető gumikat is tartalmaz, így lehetősége van arra, hogy az X5 Pro-t még inkább az igényeihez igazítsa.

Tartalmaz:
- Fülhallgató
- Töltőtok
- Cseregumik (3 pár - S, M, L)
- Töltőkábel (USB-A-ról USB-C-be)
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Edifier
Modell: X5 Pro
Szín: Bézs
Bluetooth: 5.3
Bluetooth-profilok: A2DP, AVRCP, HFP
Hatótávolság: Legfeljebb 10 m
Működési idő: ANC üzemmód bekapcsolva: kb. 5 óra (fülhallgató) + 17 óra (tok); ANC üzemmód kikapcsolva: kb. 7 óra (fülhallgató) + 24 óra (tok);
Az akkumulátor kapacitása: 37 mAh (fülhallgató), 400 mAh (tok)
Töltőport: USB-C
Bemenet: 5 V / 200 mA (fülhallgató), 5 V / 1 A (tok)
Töltési idő: kb. 1,5 óra (fülhallgató), kb. 1,5 óra (tok)
Audiokodekek: SBC, AAC
Átalakító: 10 mm
Impedancia: 32Ω
SPL: 92 ±3 dB SPL (A)
Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20 kHz
Mikrofonok száma: 2 (kézibeszélőnként egy)
Mikrofon érzékenység: -38 dB ±1 dB
Vízállóság: IP55
Súly: 38 g
Alkalmazás: Edifier ConneX

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett