Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6933037201666 Márka: 1MORE

Fülhallgató TWS 1MORE ColorBuds 2, ANC (fehér)


Cikkszám: ES602-White | EAN/Vonalkód: 6933037201666 | Márka: 1MORE

Fülhallgató TWS 1MORE ColorBuds 2, ANC (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

1MORE ColorBuds 2 fejhallgató (fehér)
Éld át a zenehallgatás varázsát új módon a 1MORE-rel. A ColorBuds 2 fülhallgatók 7 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, hogy a lehető legjobbat hozzák ki kedvenc dalaidból. A Bluetooth 5.2 technológia stabil kapcsolatot garantál, az ANC funkció pedig csak azt engedi hallani, amit szeretnél. Az eszköz üzemideje akár 24 óráig is terjedhet, és vezeték nélkül is tölthető. A SoundID segítségével testreszabhatod a fülhallgatók teljesítményét saját preferenciád szerint.

Hallj meg minden részletet
A ColorBuds 2 7 milliméteres dinamikus meghajtói minimalizálják a torzítást és visszaállítják a hang eredeti tónusát. Ennek eredményeként a 1MORE fülhallgatók kiváló, kiegyensúlyozott hangzást kínálnak magas felbontással és tiszta basszussal. Ráadásul támogatják a SoundID technológiát is. A 1MORE Music App segítségével létrehozhatod saját hangprofilodat, hogy megfeleljen preferenciáidnak. Mostantól élvezheted a személyre szabott zenei élményt!

Tökéletes megoldás gamereknek
Ha gamer vagy, biztosan tudod, milyen hátrányosak lehetnek a késések a dinamikus játékok során. A ColorBuds 2 TWS fülhallgatókkal elbúcsúzhatsz ettől a problémától. Az adaptív aptX és AAC kodekek garantálják a videó és az audio tökéletes szinkronizálását. Emellett a 1MORE fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.2 technológiát is, amely a Qualcomm chipsettel együtt gyors és megbízható átvitel biztosít. Mostantól gyorsan reagálhatsz ellenfeled mozgására és megszerezheted a következő győzelmet!

ANC zajszűrés és Átlátszó mód
Csak azt hallgasd, amit szeretnél. A ColorBuds 2 fülhallgatók ANC zajszűrő technológiával vannak ellátva, így zavartalanul hallgathatod a választott hanganyagot. Szeretnél kapcsolatban maradni a környezeteddel, hogy ne maradj le egy fontos bejelentésről a vasútállomáson, vagy beszélgetni akarsz anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót? Válaszd az Átlátszó módot!

Kiváló minőségű mikrofonok
Zavartalan telefonbeszélgetések. A ColorBuds 2 fülhallgatók négy mikrofonnal és cVc 8.0 aktív zajszűréssel rendelkeznek, amelyek hatékonyan szűrik az felesleges háttérzajt, így a beszélgetőpartnered minden szavad hallani fogja, még akkor is, ha egy zsúfolt helyen beszélsz.

Akár 24 órás üzemidő
Zavartalan zenehallgatás bárhol is vagy. Egy töltéssel a fülhallgató akár 8 órás használatot biztosít (ha nem használod az ANC funkciót). A töltőtok lehetővé teszi, hogy ezt az időt 24 óráig meghosszabbítsd. A ColorBuds 2 lemerült a legrosszabb pillanatban? Nem probléma! Mindössze 15 perc töltés elegendő ahhoz, hogy újabb 2 órát használhasd. Töltsd fel az eszköz energiát a mellékelt USB-C kábellel vagy vezeték nélkül.

Praktikus megoldások
Töltsd fel a kényelmet a 1MORE segítségével! A ColorBuds 2 fülhallgatók automatikusan párosulnak azzal az eszközzel, amelyhez utoljára csatlakoztak, amint kinyitod a töltőtokot. Ráadásul, amikor kiveszed a fülhallgatókat a füledből, a zenelejátszás megszakad, amíg vissza nem teszed őket. Figyelemre méltó az IPX5 szintű vízállóság is, így kedvenc dalaidat intenzív edzés közben is aggodalom nélkül hallgathatod.

Érintésvezérlés
Nincs többé szükség arra, hogy a zsebükben turkáljanak, hogy szüneteltesd vagy folytasd a lejátszást, válaszolj egy bejövő hívásra, vagy aktiváld a hangasszisztenst. A ColorBuds 2 fülhallgatók érintőpaneljei kényelmes kezelést biztosítanak. A 1MORE Music app segítségével változtathatsz a beállításaidon és élvezheted az álmaid kényelmét.

Ergonomikus kialakítás
A 1MORE fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a füleidbe anélkül, hogy bosszantó kényelmetlenséget okoznának. Ráadásul rendkívül könnyűek - egyetlen fülhallgató súlya nem haladja meg a 4,9 g-ot. Az eszköz stílusos kialakítása, és az UV bevonatnak köszönhetően ellenálló a foltokkal és ujjlenyomat-marcokkal szemben is.

A csomag tartalma:
- Fülhallgató x1
- Töltőtok x1
- USB-C töltőkábel x1
- Csere füldugó x3 (XS, S, L méretben)
- Használati útmutató x1

Gyártó: 1MORE

Modell: ES602

Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 55 mAh

Töltőtok akkumulátor kapacitása: 410 mAh

Üzemidő: ANC funkció bekapcsolva: 6 óra vagy 18 óra (töltőtokkal); ANC funkció kikapcsolva: 8 óra vagy 24 óra (töltőtokkal)

Fülhallgató töltési ideje: 70 perc

Töltőtok töltési ideje: 85 perc

Bemenet: 5V/1A

Impedancia: 32Ω

Bluetooth típusa: 5.2

Bluetooth hatótávolság: akár 10 m

Bluetooth protokollok: HFP / A2DP / AVRCP

Üzemi hőmérséklet: 0°C és 45°C között

Fülhallgató súlya: 4,9 g

Töltőtok súlya: 34,5 g

Fülhallgató méretei: 27 x 21 x 20 mm

Töltőtok méretei: 60 x 30 x 38 mm

Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett