Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396302572 Márka: Forcell

Forcell Ultra Clear üvegfólia - Xiaomi Redmi 13C fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396302572 | Márka: Forcell

Forcell Ultra Clear üvegfólia - Xiaomi Redmi 13C fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ultra Clear by Forcell a legmagasabb minőségű képernyővédelmet kínálja. Ez egy edzett üveg, amely magas átlátszósággal, tartóssággal és karcállósággal rendelkezik. Továbbá előnye, hogy dupla oleofób bevonattal van ellátva, amely minimalizálja az ujjlenyomatok megjelenését.

Magas tisztaság: Kivételesen átlátszó, teljes színvisszaadást biztosít a megjelenített képek minőségének befolyásolása nélkül. Ezáltal a tartalom tiszta és természetes.

Karcálló: Megerősített élekkel és magas karcállósággal az Ultra Clear hosszú távú védelmet nyújt a telefonjának. Az üveg az egész képernyőt védi, széltől szélig.

Egyszerű telepítés: Rendkívül egyszerűen telepíthető. Pontos illeszkedésének és speciális ragasztórétegének köszönhetően a telepítés gyors és egyszerű, légbuborékok kialakulásának kockázata nélkül.

Dupla oleofób bevonat: Ez a magas átlátszóságú üveg dupla oleofób bevonata 90%-kal csökkenti az ujjlenyomatokat. Továbbá a 9H keménység növeli a karcállóságot.

Tökéletes illeszkedés: Csak 0,3 mm vastagságával az üveg az egész képernyő felületét lefedi (beleértve a széleket is), így tökéletesen illeszkedik különféle tokmodellekhez. Feketére színezett kerete van, ami tovább növeli a készülék esztétikáját.

Műszaki adatok:
Vastagság: 0,3 mm
Keménység: 9H
Oleofób bevonat: IGEN
Magas átlátszóság: IGEN

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett