Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396285547 Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Üveg Xiaomi Redmi Note 13 5G üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396285547 | Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Üveg Xiaomi Redmi Note 13 5G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1760 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Törhetetlen Forcell Flexible hibrid üveg. Antibakteriális Biomaster bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat. Rugalmas kialakítása megkönnyíti az átlagos felhasználó számára a telepítést.

Rugalmas hibrid kialakítás = még nagyobb tartósság!

Eséskor az üveg elnyeli az összes energiát és nem törik, így védi a kijelzőt és a kezeit is. Ez az egyedülálló hibrid szerkezetnek köszönhető: az edzett üveg és a PET film kombinációja miatt az üveg egyszerre kemény és rugalmas - akár 180 fokban hajlítható!

Antibakteriális bevonat a mikrobák ellen

A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és hosszan tartó védelmet biztosít a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az antibakteriális bevonat ezüstionokat bocsát ki, amelyek gátolják a baktériumok növekedését, így hatékony védelmet nyújt a legtöbb mikroorganizmus ellen. Az antibakteriális bevonatot igazoló tanúsítvány letölthető a termékkártyáról.

Tökéletes együttműködés a telefonnal

A nagy átlátszóság miatt a képminőség nem változik a telepítés után. A vékony szerkezet (mindössze 0,3 mm!) nem vastagítja meg a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nemcsak esztétikailag zavaróak, hanem a smartphone használatát is megnehezítik.

Az üveg a smartphone modelljéhez igazított

Minden üveg egyedi szerkezettel rendelkezik, amely az adott smartphone modellhez van igazítva. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, mikrofonhoz vagy gombokhoz, a telefon kialakításától függően. Az ujjlenyomat-olvasóval rendelkező modellek esetében az üveg tökéletesen működik, biztosítva a zökkenőmentes működést.

Rugalmas kialakítás könnyű telepítést tesz lehetővé

A Forcell Flexible üveg telepítése rendkívül egyszerű - egy átlagos felhasználó is sikeresen végrehajthatja. A PET film hozzáadása miatt az üveg könnyen hajlítható és a képernyő felületére igazítható. Javasoljuk, hogy nézze meg a videót, amely részletesen bemutatja az üveg összeszerelését.

PZH tanúsítvány = egészségre és környezetre biztonságos termék

A Forcell Flexible üvegek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy az Ön által használt termék teljesen biztonságos nemcsak az egészségére, hanem a környezetére is. A tanúsítvány letölthető a termékkártyáról.

Tulajdonságok:
- Anyag: 9H edzett üveg + PET film
- Képernyő lefedettség: teljes képernyőt lefedi
- Ragasztó: teljes felületén
- Vastagság: 0,30 mm
- Megjelenés: átlátszó
- Oleofób bevonat: igen
- Tanúsítványok: Biomaster, PZH

A készlet tartalma:
- hibrid üveg
- nedves kendő
- száraz kendő
- pormentesítő matricák
- nano bevonatú kendő

Fokozza üzleti tevékenységét a Forcell-lel! Tekintse meg, mit nyerhet, mint a márka hivatalos forgalmazója. Bármilyen kérdése van? Lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, aki részletesen tájékoztatja az ajánlatról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett