Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396261831 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok Samsung A35 fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396261831 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok Samsung A35 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Forcell elegáns RFID Blokkoló Fliptokja RFID (rádiófrekvenciás azonosító) zárral védi telefonját és adatait. A termék olyan anyagból készült, amely megvédi az adatlopás ellen, és megakadályozza a közelségi kártyák, személyi igazolványok vagy más típusú dokumentumok illetéktelen leolvasását. Ezen felül az RFID Blokkoló tok praktikus kártyahelyekkel és mágneses zárral rendelkezik.

Védelem telefonjának és adatainak
Az RFID blokkoló védelmet nyújt a kártyaadatok titkos leolvasása ellen. Eközben a masszív mágneses zár és a további kijelzővédelem – egy megemelt szél a képernyő körül – növeli a telefon biztonságát.

Hely kártyáknak és dokumentumoknak
Az RFID Blokkoló Fliptok sokoldalú tok, amely pénztárcaként is használható. Belül 3 praktikus kártyahely és egy kis zseb található.

Klasszikus matt dizájn
A klasszikus dizájn és a finom minta is vonzza a figyelmet. A tok eleganciája a matt árnyalattal és az univerzális fekete színnel nő.

Finom és környezetbarát anyagok
Környezetbarát anyagokból készült, beleértve a TPU-t és PU-t, szilárd és ellenálló. Emellett a tok oldalain varrás található, hogy tovább erősítse a szilárdan elkészített tokot.

TV állvány funkció
Eközben a perforációk a hajtáson lehetővé teszik, hogy az RFID Blokkoló Fliptok TV állvány pozícióba hajtható legyen, egy kényelmes állvány, amely megkönnyíti a filmnézést.

Műszaki adatok:
Anyag: TPU és PU
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett